IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как звездите отпразнуваха Деня на благодарността

29 ноември 2019 14 30

В САЩ вече могат да се готвят за Коледа

Снимка: Instagram

Денят на благодарността е един от най-големите празници в Северна Америка. Празнува се в последния четвъртък от ноември, а в Канада се чества малко по-рано – на втория понеделник от октомври. Интересното е, че празникът води началото си от английските заселници, но във Великобритания той не е основна традиция.

По своята същност Денят на благодарността е религиозен празник, изразяващ благодарността на хората към Бог за плодородната реколта и нещата, които са придобити през изминалата година. На масата задължително трябва да присъства и празничната пуйка.

Празникът е един от най-обичаните и почитани в САЩ. И докато преди всичко, което се случва зад океана си оставаше там, то сега целият свят може да види как жителите на всички щати празнуват.

С напредването на социалните мрежи имаме възможност да се докоснем до американската традиция и да видим как известните личности се подготвят за най-големия празник преди Коледа. И тази година не беше по-различно. Инстаграм беше залят от снимки на звездите и техните семейства и как те почитат Деня на благодарността.

„Честит Ден на благодарността на всеки, който празнува днес“, пише Донатела Версаче под снимка, на която е обула пантофи във формата на пуйки. Виктория Бекъм също не пропусна да сподели със своите фенове как тя и семейството ѝ празнуват. „Честит празник на всички, които празнуват. Целувки от всички нас“, гласи съобщението на бившата спайска под снимката на цялото семейство Бекъм.

Звездни наследници: Кой е най-секси?

Традицията в Америка повелява, че чак когато мине Денят на благодарността, тогава хората могат да се готвят за Коледа. Е, нека празниците да започнат, а в какво настроение бяха и останалите звезди вижте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари