IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Джонас и Приянка Чопра увеличиха семейството си

27 ноември 2019 10 45

Двамата се сдобиха с кученце

Снимка: Reuters

Ник Джонас и Приянка Чопра бавно увеличават семейството си. Изпълнителят от групата Jonas Brothers публикува в социалните мрежи клип, в който се събужда до подранилия си коледен подарък.

„При се прибра с най-добрата изненада тази сутрин“, пише Ник под видео в Инстаграм. На клипа се вижда как в леглото му се качва малко кученце, което веднага започва да се радва на новия си собственик. Породата на домашния любимец е немска овчарка, а двойката се е спряла на името Джино.

„Вкъщи с моите момчета... Добре дошъл в семейството, @ginothegerman“, написа и Приянка под снимка на Ник и кучето. От описанието става ясно, че Джино вече има и свой собствен профил в Инстаграм, където феновете му ще могат да научават всичко за ежедневието на домашния любимец.

Ник и Приянка имат още едно куче – Диана Чопра, която също не беше забравена. „Все още те обичаме, Диана“, пише Приянка. Ник добавя, че това е най-хубавото събуждане, което му се е случвало. „Не съм спрял да се усмихвам от сутринта. Благодаря ти“.

Феновете веднага харесаха новия домашен любимец на двойката, но някои не пропуснаха да попитат кога семейство Джонас ще се реши на по-сериозна стъпка и ще помисли за деца. В интервю по време на филмовия фестивал в Торонто, Приянка призна, че тази идея се върти в главата и на двамата и това е нещо, което със сигурност ще стане в бъдеще.

„Купуването на дом и деца са ми в списъка със задачи“, признава актрисата пред Vogue India. Засега обаче двойката се задоволява само с грижите за двете си кучета. 

Приянка и Ник пак в Индия, пак сватбени тържества

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари