IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник и Приянка празнуват годишнина

27 май 2019 11 50

Звездите честват една година от първата си среща

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Звездната двойка Ник Джонас и Приянка Чопра-Джонас са заедно вече от една година. В събота 26-годишният певец публикува снимка, с която отбелязва щастливото събитие, описвайки първата им среща. Мястото е Холивуд Бол, а събитието – представлението „Красавицата и звярът“. „Преди година отидох да гледам „Красавицата и звярът“ с група приятели. Сред тях беше и жената, която стана мой най-добър приятел, моята муза, моята красива съпруга.“ 

Освен публичното възвеличаване на съпругата си, Джонас е подарил и билети за концерта на Марая Кери в Лондон. Актрисата се похвали в социалните мрежи със снимка с певицата и написа „Най-добрият съпруг на света“. 

 

 

Двамата започнаха да се срещат близо година преди да обявят връзката си публично. Сгодиха се през юли, а пет месеца по-късно се венчаха като направиха няколко сватби. Една от тях беше в Индия, родната страна на Приянка, и беше в традициите на нейното семейство. Сватбите в Близкия Изток включват доста ритуали като например младоженецът да дойде на кон, а след това двойката да напусне церемонията, яздейки слон. 

Влюбен в кака: Ник Джонас се сгоди за Приянка Чопра 

Приянка Чопра и Ник Джонас на почивка в Мексико

След това двамата са почти неразделни като Приянка участва в клипа към първата песен на Jonas Brothers след събирането им по-рано през годината. „Sucker“ включва всичките съпруги на братята Джонас, а песента предизвика истински фурор сред феновете на бандата. Последната медийна изява на двойката беше на фестивала в Кан, където отново събраха погледите на папараците. 


Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари