IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт призна, че е поздравила бившето си  гадже за раждането на дъщеря му

30 ноември 2020 17 50

„Това напълно доказва, че животът е красив.“, каза певицата

Снимка: БГНЕС

30-годишната Тейлър Суифт сподели подробности за създаването на парчето „Invisible String“, включено в новия ѝ албум Folklore и потвърди предположенията на феновете, че е изпратила подарък на един от бившите си любовници по повод значимо събитие.

В парчето певицата казва, че преди е смилала момчетата, които са ѝ разбивали сърцето с нейната студенина, а сега купува подаръци за децата им. Феновете на Суифт веднага предположиха, че става въпрос за Джо Джонас, който стана баща за първи път това лято.

„Спомням си, че написах това веднага след като изпратих на бившия си подарък за детето му. Помислих си: „Боже, животът е красив. Това напълно доказва, че животът е красив“, призна Тейлър пред сценариста Арън Деснер в новия документален филм за Disney +.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Дъщерята на Джонас и Софи Търнър – Уила се роди на 22 юли, а албумът на Суифт излезе два дни по-късно. Между другото, благодарение на диска, певицата получи шест номинации за „Грами“.

В същия филм Тейлър казва, че приятелят ѝ Джо Алвин ѝ е помогнал да напише парчетата „Exile“ и „Betty“ и за да не привлече твърде много внимание, го е направил под псевдонима William Bowery.

Оказва се, че 29-годишният актьор свири прекрасно на пиано и Суифт е чула творенията му по време на карантината. Преди това тя никога не е мислила да напише песен с любимия си.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари