IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Станаха ясни още подробности около скандалното интервю на принцеса Даяна

5 декември 2020 16 30

„Дойде време хората да чуят истината.“, казала тя

Снимка: БГНЕС

Покрай сериала „Короната“ все по-често се говори за причината, която е накарала принцеса Даяна да даде скандалното интервю на Мартин Башир.
Според нова информация става ясно, че покойната лейди Ди е смятала, че е допуснала грешка като се е съгласила да участва в „Панорама“ на BBC през 1995 г. и е разкрила за проблемите в брака си. 24 часа преди шоуто да излезе в ефир, тя се обадила на близки приятели и говорила за преживяванията си.

Астроложката Деби Франк е един от хората в този списък. Тя призна, че в последния момент лейди Ди се е съмнявала относно добре ли е това, че бракът ѝ ще стане твърде публичен., но вече е било невъзможно да се отмени излъчването на интервюто.

Според Деби Даяна се е успокоила, едва когато е видяла анкетите на публиката. Те показали, че обществеността реагира добре на разкритията на принцесата.

„Направих го. И се надявам, че това е било правилното нещо, без да създавам твърде много негативни вълни. Трябваше да разкажа историята си. Дойде времето, когато хората трябва да чуят истината“, каза астроложката.

Потвърждавайки думите на брата на принцесата Чарлз Спенсър, Франк заяви, че Мартин Башир манипулирал кралската личност. Той я подмамил да даде интервю с фалшиви документи, предоставяйки фалшиви банкови извлечения и дори казал, че специалните служби планират да я убият. Медийната корпорация е знаела това, но е прикрила историята, а съвсем скоро BBC обяви, че започва разследване по случая.

Що се отнася до сериала „Короната“, министърът на културата на Великобритания обяви, че той е само художествена измислица.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари