IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братът на принцеса Даяна сподели снимка от детството им

17 ноември 2020 11 00

Чарлз Спенсър зарадва всички фенове на покойната принцеса

Снимка: Getty

Две десетилетия след смъртта на принцеса Даяна, по-малкият ѝ брат Чарлз Спенсър сподели невиждана досега нейна снимка.

Фотосът е направен в детските им години, а двамата стоят пред розов храст, като ръката на Даяна е върху раменете на Чарлз. Снимката беше публикувана в социалната мрежа Туитър на 7 ноември и веднага събра хиляди харесвания и коментари. Покойната Лейди Ди е облечена в розово-бяла рокличка на черти, комбинирана с червени сандали и бели чорапи. Русата ѝ коса е пусната свободно да падне върху раменете ѝ. Чарлз пък е облечен със сива тениска и сини къси панталонки, като на краката си също има бели чорапи, но сандалите му са в кафяв цвят.

„Прекрасен спомен. Посрещнах я в театър в Лондон веднъж и в краткия ни момент заедно тя ме погледна и ми се усмихна. Сега си мисля, че доста думи бяха изказани в тези секунди“, пише един потребител. Друг добавя, че момичето на снимката дори и не подозира каква ужасна съдба ще го застигне.

Принцеса Даяна се омъжи за принц Чарлз през 1981 година. Двойката има двама сина – принц Уилям и принц Хари. Всичко обаче приключва през 1996 година, след като Даяна подава молба за развод. Причината е изневярата на Чарлз с Камила. Въпреки че беше остро критикувана от медиите затова, че не спазва кралския протокол, Лейди Ди беше обичана от феновете заради благотворителната си дейност и нормалното държание към всички.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Diana Spencer (@princesdianaa) on

През 1997 година принцеса Даяна загива в автомобилна катастрофа в Париж, след като шофьорът ѝ се опитва да избяга от папараци. През август принц Уилям и принц Хари разкриха как ще почетат паметта на майка си по случай 60-ия ѝ рожден ден на 1 юли 2021 година. Двамата ще открият нейна статуя в градината на двореца Кенсингтън.

Историята на принцеса Даяна ще бъде разказана и в четвъртия сезон на сериала „Короната“, който ще бъде пуснат на 15 ноември в платформата Netflix. Ема Корин ще влезе в ролята на покойната Лейди Ди и ще играе младата ѝ версия, която се запознава с принц Чарлз и започва връзка с него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Diana Spencer (@princesdianaa) on

За пети и шести сезон на сериала Елизабет Дебики ще замени Ема Корин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари