IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледа в кралското семейство: Как наследниците на короната ще прекарат празника?

11 декември 2020 18 00

Принц Хари и Меган в Америка, а принц Уилям и Кейт – във Великобритания

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл ще завършат годината така, както са я започнали – далеч от кралското семейство.

Коледните празници в двореца ще бъдат много различни този декември. Докато всички във Великобритания чакат решението на правителството за вдигане на официалната карантина, то кралица Елизабет II е сигурна за едно нещо – традиции и гости в Норфолк тази година няма да има „Уилям и Кейт чакат да разберат дали ще могат да пътуват тази година. Децата искат да видят баба си, но правилата са за всички“, казва източник пред списание People.

94-годишната кралица в момента е изолирана в замъка Уиндзор заедно със съпруга си принц Филип. Вече стана ясно, че двамата ще останат там и през коледните празници, като това е първо нарушаване на традицията от 33 години насам. Уилям, Кейт и трите им деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, вероятно ще бъдат в имението си в Анмер Хол. Хари, Меган и едногодишният Арчи обаче ще прекарат първата си Коледа в новия си дом в Монтесито. Към тях ще се присъедини и майката на Маркъл – Дория.

Само преди няколко дни стана ясно, че Хари и Меган са загубили второто си дете. В емоционално есе, публикувано на 25 ноември, херцогинята разкри, че е претърпяла спонтанен аборт през юли. Според източник, близък до семейството, всички са били разтърсени от случилото се и все още изпитват огромна тъга.

2020 година беше трудна и за кралица Елизабет II, която стана свидетел на разрива в отношенията на внуците си принц Уилям и принц Хари. Дрязгите им станаха достояние на целия свят, а двете семейства често присъстваха сред заглавията на вестниците. Именно заради тези сътресения Елизабет II иска да си почине малко и може би ще е по-спокойна в обстановка, в която няма много гости.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари