IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш: Не съм напълняла, такава съм си!

2 декември 2020 08 30

Певицата отговори на критиките относно фигурата си

БГНЕС

БГНЕС

Били Айлиш отвърна на критиките, че напоследък изглежда напълняла, в новото си интервю за Vanity Fair. Там звездата заявява категорично: „Така си изглеждам!“

Наскоро певицата с яркозелена коса беше уловена от камерите на папараците на разходката си из Лос Анджелис, в нехарактерно за нея облекло – къси панталонки и потник. От тези дрехи се разкриваше и фигурата ѝ. Веднага се намериха хора в социалните медии, които коментираха, че Били изглежда доста понапълняла напоследък.

Всъщност откакто нашумя, Айлиш винаги се е носила в широки, извънгабаритни дрехи и явно феновете ѝ нямат никаква представа за габаритите на тялото ѝ.

18-годишната носителка на „Грами“ сподели преди няколко месеца в интервю за списание Dazed, че носи обемисти дрехи, първо защото са ѝ удобни и второ защото страда от комплекси заради несъвършенствата във фигурата си.

Освен слуховете, че е напълняла, се появиха и такива, че е бременна, което също категорично не е вярно.

Изпълнителката на „Bad Guy“ наскоро се обърна към критиците си с думите: „Въпреки че никога не сте виждали тялото ми, все пак го съдите. Защо?“
Освен това Били заяви и позицията си, че обществото трябва да направи така, че „реалните тела да се приемат по-нормално от хората“.

В последното си интервю тя казва, че се гордее, че нейното отношение към тялото ѝ и фактът, че вече не се срамува от несъвършенствата му, е повлияло позитивно на младите ѝ фенове, които имат подобни проблеми със самочувствието.

„Обичам факта, че много деца се свързват с мен и ми споделят, че ги карам да се чувстват по-комфортно в телата си.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари