fallback

Мишел Пфайфър, това ти ли си?

20 December 2020 21:00

Актрисата се боядиса в червено

Мишел Пфайфър ни накара да се взираме доста време в екраните си, когато видяхме новата ѝ снимка от снимачната площадка на филма French Exit.

Лентата трябва да излезе по екраните през февруари 2021 година, а 62-годишната актриса иска да привлече още по-голямо внимание към него. Тя сподели снимка от времето, в което е работила по филма, като тогава косата ѝ е изглеждала съвсем различно. Позната с русия си цвят, Пфайфър е имала момент, в който се е боядисала в червено, за да пресъздаде екранната си героиня.

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

„Превръщането във Франсис Прайс“, написа тя под снимката. Косата ѝ е свободно паднала върху раменете, като се забелязват леки къдрици. Приятелката на Пфайфър – Селма Блеър, заяви, че актрисата прилича на Хърмаяни Грейнджър от филмите за Хари Потър. Още много други звезди коментираха временната промяна, като Наоми Кембъл написа, че Мишел е „красавицата в червено“. Лесли Джордан пък заяви, че актрисата е прекрасен и мил човек.

По-рано през годината 62-годишната звезда сподели снимка, на която позира с черен грим върху горната си устна. „ОХ! Гримирах се за интервю и явно съм взела грешната кърпичка“, написа Пфайфър под публикацията, на която позира с притеснено изражение. Тя също така беше изключително искрена за това, че не се интересува от начина, по който изглежда по време на карантината.

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Мишел сподели снимка от миналогодишните награди „Златен глобус“ и написа, че тогава все още се е притеснявала как ще излезе навън.

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
коса актриса прическа Мишел Пфайфър филм боядисване червена коса червено French Exit
0 коментара
fallback