IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наум Шопов: Хубавото винаги минава бързо

7 декември 2020 15 00

Дъщеричката му стана на 1 година

IStockphoto

„Наистина не мога да повярвам кога мина това време. Дали заради странната година, която 2020 беше, или защото хубавото винаги минава бързо“. Това написа Наум Шопов-младши в социалните мрежи и сподели трогателен кадър с дъщеря си, за да отбележи, че тя вече е на 1 годинка.

„Това е откраднат момент от първия път, в който храня дъщеря си Амая“, написа актьорът и призна, че гледайки първите снимки на малкото му момиченце като бебе, се е разплакал.

Шопов и годеницата му Теа Минкова споделиха как са отпразнували първия рожден ден на дъщеря си. На снимките момиченцето и майка му са облечени в червено, и двете с каре.

„Много щура година. За съжаление, виждаше усмивките на хората през маски, но на теб не ти пречеше да ги раздаваш с всичките си 2, 4, 6, 8 зъба! Няма да ти обяснявам колко съм благодарна, че „ти си ни избрала“ за твое семейство, защото е много спорно кой кого избра – мечтаех си за будно и усмихнато момиченце – и ей го на... Вече на една годинка“, написа половинката на Наум и качи забавен колаж. На него детето ѝ е снимано в кутия пица – веднага след раждането и на рождения си ден.

По думите на Минкова, през изминалата 2020 г. тя и Наум са усетили чувството, че имат истинско семейство благодарение на дъщеричката им.

Младите родители благодариха на последователите си за пожеланията, които получаваха за празника през целия уикенд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари