IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев на гости на баба си в София

10 декември 2020 17 50

Актрисата се снима с известен фитнес инструктор

БГНЕС

Актрисата Нина Добрев е в България. Звездата от „Дневниците на вампира“ е пристигнала в София на 9 декември, за да гостува на своите баба и дядо. За нейната почивка при родата съобщи фитнес инструкторът Сами Хосни, който е пътувал с нея.

„Някои хора казват, че съм късметлия... но след вчерашния полет към София, в който се озовах на съседни седалки със зашеметителната Нина... си признавам, че бях в правилния момент на правилното място“, написа той в Instagram и качи обща снимка с нея.

На кадъра канадската актриса с български корени позира до звездата от „Фермата“. И двамата са с предпазна маска на лицето.

„Кой от вас също би искал да лети 3 часа с Нина Добрев към София? Отбележете го в коментарите!“, написа още Сами, който е благодарен на съдбата, че е срещнал красавицата.

Последната публикация на Нина Добрев в социалните мрежи е отпреди 5 дни. Най-верните ѝ фенове очакват тя да публикува снимки от София или да я засекат някъде из улиците на столицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Ninafan ( преди 3 години )
Какво лошо има да види роднините си, ако е здрава. На звездите им правят тестове всеки ден.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
сот еро ( преди 3 години )
Иван ( преди 3 години )
Хората локдаун правят тя си вее .... няма да казвам какво от Канада до България. Без коментар.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар