IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Копринена предпазна маска: Изборът на Адел, Нина Добрев и Приянка Чопра

11 ноември 2020 14 30

Според описанието, аксесоарът предпазва и от появата на маскне

Снимка: БГНЕС

Най-популярният аксесоар тази година е предпазната маска за лице. Със сигурност в началото на януари никой от нас не е смятал, че ще трябва да покриваме устата и носа си, за да предпазим здравето си, както и да стоим на поне 2 метра от приятели и роднини, за да не се заразим с новия коронавирус.

Светът обаче се промени и ние трябва да се адаптираме към новото. Предпазните маски станаха задължителни във всяко домакинство, а моделите вече са хиляди. Шарките могат да бъдат направени по ваше желание, а някои фирми дори предлагат и да поставите собствена снимка върху плата. Но как да изберем маска, която да е хем полезна, хем популярна и модна?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Тук се намесват звездите, които винаги са служили като модел за подражание на малки и големи. Много от нас поне веднъж са си купували дреха или аксесоар, само защото някоя известна личност го има. Това е и целта на модните дизайнери – да привлекат популярен човек, който се радва на огромна аудитория и може да послужи като ходеща реклама.

Сега, в разгара на пандемията, това, към което гледаме, е предпазната маска, носена от звездите. Един модел се изстреля до върха, след като водещи дами от Холивуд заложиха на него. Говорим за копринената маска на „Discover“, която е любима на Адел, Нина Добрев и Приянка Чопра. И докато двете актриси се появиха с аксесоара не на официални събития, то изпълнителката показа маската на целия свят, когато водеше предаването „Saturday Night Live“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Ясно е, че копринената маска е доста красива и не се набива прекалено много на очи. В повечето случаи тя се предлага в едноцветен вариант, което е чудесно решение за всички нас, които не искаме да привличаме повече внимание от необходимото. Изработена е от 100% коприна, която ѝ придава фин блясък. Заедно с това маската има и много практични функции, като регулируеми връзки, тел, която прилепва покрай носа, и отделение за филтър за допълнителна защита.

Освен че изглежда добре, одобрената от звездите маска има и допълнителни ползи за красота. Копринената тъкан е изключително приятна и за вашата кожа. Според описанието, „за коприната е известно, че притежава антибактериални и антимикробни свойства, тъй като е хипоалергична“. Добавете това към ултрамека, недразнеща текстура и подобрена дишаща способност, която не задържа излишна влага, и ще имате всичко необходимо да се преборите с неприятното маскне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl) on

Маската се предлага в различни цветове и струва 55 долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари