IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Прат с мил жест към съпругата си Катрин Шварценегер

14 декември 2020 14 40

Актьорът публикува колаж от снимки по случай рождения ѝ ден

Снимка: БГНЕС

Крис Прат продължава публично да показва любовта си към Катрин Шварценегер. На 13 декември съпругата му навърши 31 години, а специалният момент беше отбелязан с колаж от снимки, публикуван от актьора. На един от фотосите се вижда как Шварценегер държи 4-месечната дъщеря на двойката, което истински зарадва феновете.

Най-голямата дъщеря на Арнолд Шварценегер роди първото си дете – Лайла Мария Шварценегер Прат, през август тази година. На снимката в социалните мрежи момиченцето е облечено в розов тоалет, а лицето ѝ е покрито със стикер на Дядо Коледа. Засега двойката пази дъщеря си от любопитните погледи на папараци и фенове и често крие лицето ѝ на снимките. Изборът на стикер накара един от потребителите да се пошегува, пишейки, че детето на Катрин и Крис прилича на Дядо Коледа.

„Честит рожден ден, скъпа! Ти донесе толкова много светлина в живота ми. Радвам се, че съм у дома с теб и Лайла“, пише Прат в социалните мрежи. Той добави, че съпругата му е невероятна майка, съпруга, дъщеря, сестра и приятел. „Светът е по-хубаво място заради теб. Аз съм един щастлив мъж. Благодаря ти за любовта, подкрепата и партньорството. Обичам те“, завърши актьорът.

Това е едва втората снимка на Лайла, която семейството споделя. Досега феновете видяха само малката ръчичка на момиченцето, когато Крис и Катрин обявиха раждането ѝ. Колажът на Прат включва и две снимки на бременната му съпруга, които досега не бяха виждали бял свят.

На 12 декември дъщерята на Арнолд Шварценегер показа част от коледната си украса, публикувайки орнаменти от елхата. Тя заяви, че тази година празниците ще бъдат различни, но първата Коледа на Лайла и фактът, че цялото семейство ще е заедно, е нещото, което всеки очаква. „Поздравления за всички, които родиха, забременяха, в момента са бременни или се опитват да забременеят. Това е щур момент, в който да поемем по този път!“, написа Катрин.

Лайла е второто дете на Крис Прат, но първо от този брак. Той е баща на 8-годишния Джак, който споделя с бившата си съпруга Ана Фарис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари