IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ледена пързалка – Серина Уилямс се радва на изкуствен сняг

17 декември 2020 09 00

Тенисистката със забавно видео от Флорида

БГНЕС

Празниците наближават и всеки от нас би искал да посрещне Коледа със сняг. Докато по нашите географски ширини това е напълно възможно, на някои други температурите не позволяват да завали. Да вземем например щата Флорида, където Серина Уилямс ни показва как да си направим ледена пързалка при слънчево време.

Тенисистката сподели забавно видео в Instgram и ни разкри, че никога не е късно да се върнеш в детството, пързаляйки се с шейна. В случая тя е с пластмасова, като пистата ѝ не е особено голяма, но важно е настроението, с което се пуска.

Уилямс коментира в социалната мрежа, че половинката ѝ Алексис Оханян и дъщеря ѝ Олимпия са виновни за това тя да се пусне по изкуствения сняг в двора на приятели, на които гостува.

Интересно е облеклото, с което Серина е избрала да се качи на кръглата шейна – елегантна рокля с допълнителни ръкави отгоре, и двете в цвят шампанско. Със същия тоалет е и 3-годишната ѝ дъщеричка, която наблюдава „спускането“ на майка си отстрани.

Все пак известната спортистка е заменила токчетата с удобни ботуши. Но като гледаме малката купичка сняг, тя няма никакъв проблем да спре.

Междувременно една от колежките на Уилямс – Наоми Осака, се появи на корицата на списание Vogue за януари 2021 г. В интервю за модната библия тя призна, че още изпитва страхопочитание към съперничката си.

„Честно казано, леко се страхувам от нея. Не се плаша като съм далеч, но съм уплашена и се притеснявам много, когато е на 10 крачки от мен. Има много неща, в които тя е по-добра. Тя е по-агресивна. Знае кога да използва ударите си. Понякога удря мощни ретури, а аз не мога изобщо“, казва тя, позирайки с различни визии.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари