IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преди Лолита Османова: Кои жени владееха сърцето на Григор Димитров?

2 декември 2020 18 00

„Мачкай, Гришо!“ се превърна в нарицателно за успехите му в тениса и в любовта

БГНЕС

Григор Димитров е най-разпознаваемото лице в родния тенис. Дори и да не разбират от този спорт, хиляди българи сядат пред телевизорите и му стискат палци по време на неговите мачове. Той е един от любимците на народа, прославил страната ни зад граница, за което получава доста хвалби, но загуби ли – не му спестяват критиката. Той е ракета номер едно на България, но и секссимвол за доста от феновете си от женски пол. Макар и да не схващат нищо от играта му на корта, някои дами нямат против да го наблюдават с часове. А да се запознаят лично с него е една от мечтите им.

„Ще те изям!“, „Толкова си чаровен“, „Много си секси“, „Невероятен си“, „Сладур“, „ Много горещ“, „Искам да те видя без тениска“, „Обичам те, Гришоооо“, са само малка част от коментарите, свързани с външния му вид, които неговите почитателки оставят под снимките му в социалните мрежи.

Думите „Мачкай, Гришо!“ се превърнаха в нарицателно за най-големите успехи на тенисиста през годините. Но не говорим само за тези в спорта, а и в любовта. За него тенисът е целият живот и според някои – най-голямата му любов. Всъщност той никога не е коментирал дали наистина е бил влюбен, но по последните му гаджета можем да съдим, че определено е ценител на женската красота, за която винаги ще намери малко място в сърцето си.

Според нашенеца, единствената жена, която го вдъхновява и го кара да върви напред, е неговата майка – Мария Димитрова, с която той има силна връзка. Е, бързаме да уточним, че в никакъв случай не бива да се бърка с мамино синче!

„Тя е единствената. Защо ме вдъхновява? Познавам я цял живот и никога не съм я виждал да си сменя настроенията или нещо подобно. Тя винаги е била силна. Вероятно всички майки са такива, но е толкова хубаво да имаш някого, когото да наречеш „мама“. Някой, който може да ти бъде и приятел, не просто да разчиташ на него“, казва той.

Кои са най-известните жени, владеещи сърцето на Григор Димитров през годините? 

Лолита Османова – 2020

След като остана сам по време на пандемията и се фокусира върху домашните тренировки, Гришо сякаш ни притесни с това, че по-скоро би станал модел (има свой стил на обличане), отколкото да хване нова приятелка. Но ето че се намери жена, която отново да го направи щастлив и да сподели неговата страст към тениса. Отскоро той вече не крие връзката си с Лолита Османова, която присъства на няколко негови мача, но предпочиташе да крие лицето си с тъмни очила и шапка.

Красавицата е дъщеря на един от най-известните руски олигарси от кавказката република Кабардино-Балкария – Елдар Османов, който заради проблеми с властите бяга в Монте Карло, където устройва живота си. За разлика от бившите на Димитров, тя е по-малка от него на години – 25, но за сметка на това вече има един неуспешен брак зад гърба си.

През 2017 г. Лолита се омъжва за Гаспар Авдолян – син на друг известен олигарх – Алберт Авдолян. Сватбата им се състои в Лос Анджелис, в залата, в която раздават филмовите награди „Оскар“. За съжаление, година след пищното им бракосъчетание за милиони, двамата се развеждат.

„Каквото и да решиш да правиш, увери се, че те прави щастлив“. Това пише Османова към една от последните си снимки от Монако в Instagram, с което сякаш иска да каже на света, че това да бъде с Григор Димитров е поредният ѝ правилен избор.

Според световните медии, Лолита също обожава тениса, дори мечтаела за кариера на корта, но заради контузия се отказала още в началото.

Никол Шерцингер – 2015 

За влечението на Гришо към по-възрастните жени говори и връзката му с Никол Шерцингер. Тя стартира още през 2015-а, но двамата се появяват официално пред медиите през януари 2016 г.

Певицата, станала по-известна с участието си в групата „The Pussycat Dolls“, а по-късно и като жури в няколко големи музикални формата, е с 13 години по-голяма от българина, но тази разлика не им попречи да са заедно близо две години и половина.

„Когато Гришо губи, губи само за себе си. Когато целува, целува за цял народ“, шегуваха се много българи по повод взаимоотношенията на тенисиста със знойната Шерцингер.

„Дългите разстояния са проблем за всички. Особено когато си много зает и непрекъснато пътуваш. Не претендирам, че знам всичко за любовните връзки, защото аз все пак съм голямо момиче със страстно сърце, което обича да обича“, казва певицата за честите раздели с хасковлията поради натоварените им графици. Заради един такъв – в неговата родина, тя дори го последва до София, като за малкото време, в което беше с него, успя да отиде до Боянската църква и да види някои други забележителности, за които да разказва.

В един момент, най-вероятно заради амбициите на спортиста за нови успехи и тези на изпълнителката за семейство и бебе, пътищата им се разделиха. Така през май 2017-а се заговори, че двамата са скъсали, като малко по-късно самата Шерцингер потвърди това. Нека не забравяме, че го направи именно пред бъдещия си приятел, намеквайки му на сцената, че е свободна.

Днес, когато Димитров е на романтична почивка с Лолита Османова, бившата му е в прегръдките на своя любим Том Евънс, с който кроят сериозни планове за живота и вече правят опити за дете.

Мария Шарапова – в края на 2012

„Маша вече е наша!“. Така някои български издания отбелязаха началото на връзката между чаровника от Хасково и най-известната руска тенисистка, която е и най-дългата му връзка до момента. Двамата започват да се срещат в края на 2012-а и са заедно близо 3 години. 
Нашенецът признава, че той е бил инициатора за разговорите онлайн между тях, които след октомври въпросната година прераснали в нещо много повече.

„Много пъти съм флиртувал с нея, разменяли сме си погледи, но това бе денят (през октомври 2012 г. на турнир в Шанхай, бел. ред.), в който осъзнах колко красива е наистина, затова ѝ написах имейл. Така започна всичко“, споделя той.

Първоначално Шарапова разбира от мениджъра ѝ, че Григор ѝ иска телефона, но дори не може да се сети за това на кое място в ранглистата е. Пленена от външния му вид, тя се замисля за това дали въобще е пълнолетен.

„Правех се на недостъпна и му дадох кода за месинджъра на моя телефон. След това и номера ми. Съобщенията се превърнаха в телефонни разговори, а те във видеоразговори. Беше простичко и истинско“, разказва тя.

Известно време двамата просто общуват по интернет, но Димитров не се стърпява и като един български джентълмен отива пред дома на Мария. Отваряйки вратата, тя го вижда с букет червени рози в ръка и огромен мечок, като трудно може да му устои.

„Мария е истински професионалист и много добре знае какво иска. Тя е добър, дори велик спортист и невероятна личност. Умишлено не си взимаме обща стая, когато участваме на турнири заедно. Проблемът е, че имаме различни програми, и ако единият играе късно, другият вече може да си е легнал да спи, тъй като сутринта има тренировка. Това доста затруднява нещата“, обяснява Димитров за връзката си с тенисистката, която е с 4 години по-голяма от него. Той изтъква, че когато двамата участвали в един и същи турнир, задължително отсядали на отделни места, за да не се разсейват.

Докато мнозина мислят, че двамата ще минат под венчило, рускинята избира кариерата пред Григор Димитров и годежен пръстен. Един ден, когато той ѝ признава, че оценява как тя стои до майка му в ложата, по време на важен за него мач, Шарапова му признава, че не може да бъде онзи човек, какъвто той очаква да е тя.

„Трябваше да се фокусирам, да се подготвям за моите собствени мачове, моите собствени триумфи и загуби, на най-голямата сцена в кариерата ми. Гледах мача му този ден само защото бях загубила рано в тези турнири. Така че неговият хубав спомен бе лош мой“, обяснява рускинята.

Днес Димитров не крие, че е имал „много хубави моменти“ с Маша, но в един момент не само тенисът, а и вижданията им за бъдещето са ги разделили. Ето защо тя „вече не е наша“. Въпреки всичко те запазиха приятелските си отношения и от време на време се поздравяват или шегуват един с друг. 

Серина Уилямс – 2012 г. 

Колкото и да не ви се вярва, нашенецът е бил в обятията и на друга звезда от световния тенис. Връзката му с нея никога не е официално потвърдена, но според близки до тях, двамата са имали кратък романс, който не се забравя лесно.

Както при Мария Шарапова и Никол Шерцингер, така и между Гришо и Серина Уилямс има възрастова разлика в полза на жената – 10 години.

На тенискорта българинът и американката са в близки приятелски отношения, но никога не са коментирали в медиите за това дали наистина са били гаджета. Иначе чарът на хасковлията признава и сестрата на тенисистката – Винъс Уилямс, която наскоро не пропусна да отбележи под негова снимка „колко е горещ“.

Любовният живот на известния наш спортист определено попада в графата „Поводи за национална гордост“. След толкова красиви и горещи жени, преминали през леглото му, не ни остава нищо друго, освен да му пожелаем много любов и нови успехи, заради които отново ще викаме: „Мачкай, Гришо!“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари