IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя е Лолита Османова – мистериозното момиче в ложата на Григор Димитров?

2 ноември 2020 16 30

Дамата ревностно подкрепяше родната ни ракета по време на турнира във Виена

Снимка: БГНЕС

Григор Димитров е един от най-красивите мъже на световния тенис. Дори колегите му често го определят като любимец на жените и най-симпатичен от всички. Изглежда, че Гришо обича да се грижи за себе си, пада си по модата и следи тенденциите. На корта рядко може да го видим със скучни екипи, а маратонките винаги носят послание или пък са в ярки цветове. 

Родната ракета може да се похвали и с няколко известни дами, с които е имал връзка. Почти три години той излизаше с Мария Шарапова, а след това прекара четири години в компанията на Никол Шерцингер. Рускинята дори пише в автобиографичната си книга, че Гришо е невероятен джентълмен и още в началото на връзката им е изпратил огромен букет с рози, защото двамата са били в различни държави. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @masharapova1 on

„Говорихме си с часове. След като затворим телефона, той ми се обаждаше отново и ми казваше „Просто ми липсва гласът ти“. Невероятен романтик“, пише Шарапова. Връзката между двамата се разпада, но те остават приятели. Що се отнася до взаимоотношенията между Гришо и Никол Шерцингер, нищо не е известно. Двамата посетиха България на няколко пъти, но до по-сериозна стъпка така и не се стигна. Какво е причинило раздялата, все още никой не знае. 

В момента Димитров отново попада в медийното полезрение заради жена. Наскоро той участва в турнира във Виена, където достигна до четвъртфиналите. Играта на Гришо предизвика интерес, но имаше и нещо друго, към което хората гледаха внимателно. Разбира се, става дума за дамата, която доста експресивно подкрепяше родната ни ракета. За съжаление, момичето умело криеше самоличността си, носейки огромна шапка и очила. Но някои медии успяха да я разкрият, след като тя захвърли прикритието си на мача между Гришо и Дан Еванс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolita ? Osmanova (@reina_dolores) on

Става въпрос за Лолита Османова, която е дъщеря на руския олигарх Елдар Османов. Дамата е на 25 години и живее в Монте Карло. Според медиите, именно там тя се е запознала с Димитров, който също се подвизава в кралството. Блондинката има един брак зад гърба си. През 2017 година се омъжва за Гаспар Авдолян, а церемонията се провежда в „Долби Тиътър“, където обикновено се раздават наградите „Оскар“. На тържеството пее Лейди Гага, а всичко струва около 10 милиона долара. 

Въпреки огромната сума, пръсната по сватбата, бракът трае само една година. Османова и Авдолян се разделят през 2018 година. Според руските медии, всичко е било много добър PR, който е целял да измъкне Елдар Османов от правосъдието. Таткото на Лолита е съден за налагане на монопол в сферата на енергетиката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Благова Екатерина (@blagovakate) on

Интересът на г-ца Османова към тениса не е от днес. Тя играе, но само любителски, което още повече я доближава до Гришо. Момичето е имало шанс да се бори с Мария Шарапова, но множеството контузии и психическото напрежения я възпрепятстват да излезе на професионалния корт. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolita ? Osmanova (@reina_dolores) on

Засега няма официално потвърждение за връзката между Гришо и Лолита. Преди това родната ни ракета беше свързван и с модела Бела Хадид. Дали сърцето на Димитров вече е заето, или Лолита е просто добра приятелка, предстои да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари