IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пипа Мидълтън е бременна с второто си дете

16 декември 2020 08 40

Сестрата на Кейт Мидълтън с щастлива новина

Снимка: БГНЕС

Семейство Мидълтън ще имат още един повод за празнуване тази Коледа.

Според списание People, Пипа Мидълтън е бременна с второ дете от съпруга си Джеймс Матюс. „Пипа и Джеймс са развълнувани. Това е невероятна новина в тази тежка година. Цялото семейство е щастливо“, казва източник пред Page Six. Засега други детайли около бременността не се споменават, като се чака официално потвърждение от Пипа и Джеймс.

Сестрата на Кейт Мидълтън и съпругът ѝ са горди родители на 2-годишния Артър. И докато Пипа се опитва да държи семейството си далеч от светлината на прожекторите, преди година тя сподели как поддържа здравословното си състояние и добрата фигура след раждането. В статия, публикувана през септември 2019 година тя пише, че синът ѝ става все по-активен и затова тя се опитва да му измисля разнообразни занимания.

„Трябва да му намеря нещо по-интересно от рисуване. Имаме фитнес за бебета наблизо, който наистина спасява положението. Едно голямо пространство, изпълнено със забавление, меки предмети, постелки за игра, стълби, топки, люлки, мини трамплини и още много неща, които стимулират движението на децата“, пише Мидълтън.

Пипа попадна в светлината на прожекторите, след като присъства на сватбата на сестра си. През 2011 година Кейт Мидълтън каза Да на принц Уилям, а събитието беше наблюдавано от милиони по целия свят. Пипа беше кума и помагаше за държането на дългия воал на сестра си. Оттогава феновете постоянно следят сестрата на Кейт и всеки беше щастлив, когато тя също мина под венчилото през 2017 година. Принц Джордж и принцеса Шарлот бяха част от церемонията, като се присъединиха от страната на булката.

„Джеймс винаги е бил интересен за околните. Той е харизматичен и чаровен, красив и винаги се държи прекрасно с Пипа. Между двамата веднага пламна любовта“, казва източник пред E!News. Наскоро още един от семейство Мидълтън имаше повод за празнуване. Джеймс – братът на Кейт и Пипа – се сгоди за приятелката си Ализе Тевенет. Дамата каза Да през 2019 година, но сватбата се отмени заради продължаващата пандемия от коронавирус.

Джеймс се надява съвсем скоро всичко да се върне към нормалния ритъм, за да може цялото му семейство да присъства на церемонията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари