IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна идилия – бременната принцеса София украси дома си за Коледа

16 декември 2020 08 30

Принц Карл Филип и децата запалиха празнични свещи

БГНЕС

Принцеса София и принц Карл Филип от Швеция се готвят за Коледа. Известното семейство вече украси дома си с празнична украса и ни позволи да станем свидетели на нея – чрез интересно видео, споделено в Instagram.

Кралската двойка, която очаква третото си дете, отбелязва Деня на света Лусия, завършвайки последните щрихи по декорирането на дома заедно с двамата си сина.

В клипа, споделен от семейството, принцът запалва специалните свещи на техния адвент календар, с помощта на един от синовете си. Другият е в скута на своята майка, която вече има малко коремче.

„Също така искаме да изкажем най-сърдечните си благодарности за всички хубави поздравления за нашето увеличаващо се семейство“, пише към видеото на принца и принцесата.

36-годишната херцогиня на Вермланд, която помагаше като доброволка на медицинските работници в борбата с коронавируса на първа линия, се чувства добре. Според информация на списание People, докато двамата ѝ сина – Александър на 4 и Габриел на 3, носят своите официални титли, тяхното братче или сестриче няма да има такава.

„Днес кралят обяви решението, че децата ни вече не носят титлата Кралско Височество. Ние виждаме това като положително, тъй като Александър и Габриел ще имат по-свободен избор в живота“, коментира принц Карл Филип по повод решението на неговия баща – крал Карл XVI Густав, което бе взето през октомври.

Очаква се новото кралско бебе да проплаче през пролетта на 2021 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари