IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни призна, че синът му страда от астма

15 декември 2020 14 40

Актьорът заяви, че е бил силно притеснен за здравето на Александър в началото на пандемията

Снимка: БГНЕС

Както всички бащи по света, Джордж Клуни иска да защити децата си от всякакви опасности.

Тъй като пандемията от коронавирус продължава да се отразява сериозно на всички нас, 59-годишният актьор и съпругата му Амал си стоят вкъщи в Лос Анджелис заедно с 3-годишните близнаци Александър и Ела. В интервю за The Guardian звездата споделя, че годината е била отвратителна за всеки. „Започна лошо и продължи да се влошава. Но аз съм щастливец. Успях да направя успешна кариера и да се сдобия с дом, в който има доста пространство. Можем да се разхождаме в двора без проблеми“, казва Клуни.

Относно това защо не е напускал дома си от началото на март, актьорът отговаря, че иска да предпази децата си. Тогава той призна, че синът му страда от астма и това притеснило цялото семейство. „Казват, че състоянието не е толкова сериозно при младите, но ние решихме да вземем предпазни мерки“. Въпреки трудностите, Джордж и Амал са успели да намерят позитивната страна на пандемията. Двамата прекарват повече време с децата си от нормалното и се фокусират върху неизгледани филми и сериали.

В момента Клуни се подготвя за премиерата на новия си филм The Midnight Sky, който ще бъде пуснат в Netflix по-късно този месец. Засега обаче децата му няма да могат да гледат баща си в какъвто и да е проект. Може би ще им бъде позволено да се насладят на One Fine Day, но Клуни смята, че Ела и Александър няма да са доволни от целувката му с Мишел Пфайфър.

„Вероятно ще им пусна някой, в който работя с братята Коен. Със сигурност обаче няма да е този, където строя секс машина в мазето си“, шегува се актьорът. Ако не се сещате за филма, говорим за Burn After Reading. Засега близнаците на Джордж и Амал са по-заинтересувани от четенето и факта да бъдат нормални деца. Ако актьорът може да решава нещата, той веднага би направил 2021 година по-добра за наследниците си и за целия свят.

„Годината беше ужасна, така е. Но ние ще се справим. Вярвам го с цялото си сърце. Ако не го вярвах, не знам как щях да отглеждам деца в този свят. Ще се справим с тези неща и надеждата ми е, че след това ще бъдем по-добри“

Джордж Клуни и Амал се женят през 2014 година, като това е втори брак за актьора. Преди това той беше съпруг на Талия Балсам, с която се разделят през 1993 година. След сватбата си с Амал, звездата сподели, че вече е готов за създаване на семейство. 3 години по-късно на бял свят се появиха близнаците Ела и Александър, които засега ревностно са пазени от любопитните очи на фотографи и фенове. Все пак снимки на двамата се появяват в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари