IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни постъпил в болница след драстично отслабване

10 декември 2020 14 50

За последната си роля той е загубил 11 килограма

Снимка: БГНЕС

Джордж Клуни разкри, че последната му роля го е изпратила в болница.

Носителят на „Оскар“ е трябвало да прекара няколко дни под медицинско наблюдение, след като драстично е отслабнал с 11 килограма. Причината за загубата на килограми е била новата роля на Клуни в собствения му филм „The Midnight Sky“, където играе оцелял след глобална катастрофа. „Толкова се бях фокусирал да отслабна бързо, че не мислех за себе си“, казва актьорът пред Daily Mirror. Той допълва, че му е отнело няколко седмици да се подобри, а това е повлияло и на работата му като режисьор на филма.

Клуни е бил приет в болница четири дни преди началото на снимките, а диагнозата е била панкреатит. Заболяването е сериозно и понякога може да бъде животозастрашаващо. За щастие, актьорът е бил изписан след няколко дни. Отслабването обаче не е била единствената промяна, която е трябвало да бъде направена за ролята в „The Midnight Sky“. Клуни си пуска брада, която много се харесала на сина му Александър, но била истинско мъчение за актьора.

„Той успяваше да скрие всякакви неща в нея и аз не разбирах докато не отида на работа на следващия ден и усетя, че имам близалка завряна в брадата“, казва звездата. Дъщеря му Ела и съпругата му Амал обаче са били на другия полюс и са нямали търпение да видят Клуни без брада. Джордж и Амал са женени от 2014 година, като близнаците им Ела и Александър са на 3 години.

Филмът „The Midnight Sky“ е базиран на романа „Good Morning, Midnight“ от Лили Брукс-Далтън, като в него освен Джордж Клуни участват още Фелисити Джоунс, Дейвид Ойелово и Колин Спрингал. Клуни се изказа ласкателно за Спрингал, която е най-малката участничка в лентата. Той е успял да намери допълнително време, през което да помогне на момичето да се аклиматизира и да свикне с обстановката около него.

Историята разказва за самотен учен в Арктика, който трябва да предупреди няколко астронавти да не се връщат на Земята, защото е имало глобална катастрофа. „The Midnight Sky“ ще бъде пуснат на 23 декември по Netflix.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари