IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни като Ким Кардашян: Получава собствено риалити шоу

9 декември 2020 17 40

Феновете веднага ще седнат пред телевизора

Снимка: БГНЕС

Шоуто „Keeping Up with the Kardashians“ се превърна в любимо на цяла Америка. То проследява живота на клана Кардашян-Дженър и успя да привлече толкова много фенове, че сестрите Ким, Кайли, Клои, Кортни и Кайли станаха световноизвестни и започнаха да създават свои модни и козметични линии, с които да печелят още повече пари. Кайли Дженър се превърна в най-младия милиардер в света, достигайки до тази титла още на 19 години.

Всяко нещо обаче си има край. Финалът на „Keeping Up with the Kardashians“ ще настъпи през 2021 година след общо 20 сезона. Новината беше съобщена от известното семейство през септември, като всеки един от членовете благодари на феновете за подкрепата и интереса през всичките тези години.

Почитателите на риалити шоута обаче може и да не чакат дълго преди да се сдобият с нова обсесия. Малко след като кланът Кардашян-Дженър слезе от екран, на негово място е възможно да се появи семейството на Джордж и Амал Клуни. Във вторник, 8 декември, водещата от E!News – Морган Стюарт – говори с актьора, режисьор и продуцент за последния му проект „The Midnight Sky“. Преди обаче да разкаже как преминават снимките, Клуни направи изненадващо предложение.

„Имам една идея. Подходяща е за вашия канал, така че мисля, че е перфектна. Предлагам ти я сега: Keeping up with the Clooneys“, казва Клуни пред Стюарт. Именно E!News стои зад предаването на Кардашян-Дженър, така че именно те са хората, които могат да сбъднат мечтата на Джордж. Водещата не се поколеба и за миг и заяви, че всеки един служител в медията е съгласен на предложението. „Когато си готов с концепцията, ние сме за“.

Ние също бихме искали да видим малко по-различен детайл от живота на Джордж, Амал и близнаците Александър и Ела Клуни. Със сигурност ще ни бъде интересно да разберем как холивудската звезда живее, работи и отделя време за семейството си. Идеята ни харесва и се надяваме Клуни да не се шегува.

Все пак се опитваме да потушим ентусиазма си, тъй като семейство Клуни не са като семейство Кардашян. Те не обичат да попадат под светлината на прожекторите и по-скоро крият личния си живот, вместо да го показват пред целия свят. Амал и Джордж все още не са показали официално 3-годишните си близнаци, въпреки че папараците успяха да ги заснемат по време на различни разходки през годините.

За да задоволим желанието си да видим Клуни на екран, ще трябва да се насочим към Netflix, където ще бъде излъчен последният му филм “The Midnight Sky“. Премиерата му е по-късно през месеца, а Джордж влиза в една от ролите, но и е режисьор на лентата. „Сценарият е чудесен. Не виждаш такава история доста често. Харесва ми идеята за разкаяние и прошка“, казва той пред E!News. 59-годишният актьор добавя, че се радва, че накрая има светлина в тунела, която толкова много ни трябва в края на 2020 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари