IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова сделка за Меган и Хари: Двамата започват свой подкаст

17 декември 2020 10 40

Херцогинята се пошегува с гласа на съпруга си

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари добавят още един ангажимент към своята автобиография.

Във вторник, 15 декември, двойката обяви, че е създала „многогодишно партньорство“ между новата им продуцентска компания Archewell Audio и платформата Spotify. Бившите кралски особи съобщиха новината, публикувайки 2-минутно аудио, показвайки своите умения във воденето на подкаст.

„Гласът му е точно за подкаст“, казва Меган в края на съобщението, след като Хари е направил въведението. Херцогинята на Съсекс насърчава съпруга си да говори в началото на клипа. Той обаче отговаря, че дамите винаги трябва да са първи, а Меган му казва, че произнасянето на „Archewell Audio“ звучи по-добре с неговия акцент. Двамата се представят пред публиката просто като Хари и Меган.

Очаква се те да водят и да продуцират подкаста, като се опитват да създадат общност от хора със сходни преживявания, ценности и мечти. „Това, което обичаме в подкастите е, че напомня на всички да спрат за малко и да слушат, да се свържат с другите, без да се разсейват“, казват Меган и Хари в официално съобщение. Те добавят, че сега е най-доброто време за започване на такъв проект, защото с изслушването на различни истории ще си напомним колко всъщност свързани сме помежду си.

Слушателите ще могат да се насладят на гласовете на Меган и Хари още тази Коледа, като двамата пускат специален празничен епизод. По-късно през месеца те ще застанат пред микрофоните и ще водят първото си предаване.

„Ще говорим с невероятни хора. Те ще споделят за нещата, които са оформили тази година, която, както всеки знае, беше доста трудна“, казва Меган. Хари добавя, че въпреки предизвикателствата, 2020-а е успяла да ни обедини повече от всякога. Херцогът насърчи феновете да последват официалната страница на подкаста, за да се сдобиват с новите епизоди. Всичко ще е безплатно в платформата на Spotify.

Тази година Хари и Меган направиха своя подкаст дебют, но като гости в предаването „Teenager Therapy“. Тогава те отговаряха на въпроси на петима абитуриенти от гимназия в Калифорния. През септември пък двойката обяви, че е подписала милионна сделка с Netflix. Продуцентската им компания ще се занимава с документални филми и сериали, предавания и детски програми.

КоментариКоментари