fallback

Принц Хари и принц Уилям заровиха томахавката преди Коледа

18 December 2020 10:30

Двамата пак са се сближили, издават източници

Няма как Мегзит да не е оставил своя отпечатък върху кралското семейство. След като Меган Маркъл и принц Хари се отказаха от кралските си правомощия и заминаха за Съединените щати, отношенията с роднините на Хари се изостриха.

За херцога на Съсекс беше особено трудно да намери общ език с по-големия си брат, принц Уилям. Многобройни източници, близки до кралското семейство, потвърдиха, че между синовете на принцеса Даяна е започнала истинска вражда.

Независимо от това, сега страстите утихнаха и двамата осъществиха контакт. Източници на Vanity Fair съобщават, че връзката на братята е „много по-добра, отколкото е била в миналото“. Меган и Хари дори са изпратили коледни подаръци на Кейт и Уилям.

„Напълно съм уверен, че ще правят видео разговори помежду си по Коледа. Има редица неща, които Хари пропуска. Тези чувства обаче не са достатъчно силни, за да съжалява за преместването. Принцът намери сроден дух в Меган и те взеха решение да започнат нов живот“, каза източник, близък до херцозите на Съсекс.

Ще припомним, по-рано Меган и Хари планираха да се върнат във Великобритания за Коледа и да отпразнуват най-вълшебния празник в годината с роднините на принца. Глобалната пандемия обаче наруши плановете им. Херцозите ще трябва да останат в САЩ и да празнуват Коледа в тесен семеен кръг.

Автор на статията:
Петя Славова
Сподели
принц Хари принц Уилям Коледа Мегзит
0 коментара
fallback