IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелания Тръмп без маска в детска болница

17 декември 2020 17 50

Първата дама събра доста критики за поведението си

БГНЕС

Мелания Тръмп ще изпълнява задълженията си на първа дама до средата на януари, когато Джо Байдън ще положи клетва и ще заеме мястото на съпруга ѝ. Дотогава тя реши да продължи традицията и посети Националната педиатрична болница във Вашингтон, където да прочете приказка на болни малчугани. Въпреки добрите си намерения, тя събра множество критики от американците заради своето поведение по време на събитието.

„Невероятно е, че съм тук. Това е едно от любимите ми събития по време на сезона на празниците“, каза тя.

Заради мерките, свързани с коронавируса, този път г-жа Тръмп не чете пред многобройна публика, като само двама малки пациенти – момиче и момче на 6 и 8 години, бяха избрани да я слушат. Неспазвайки указанията на болницата, тя си навлече гнева на техните родители и лекарите, които наблюдаваха четенето по вътрешната телевизионна система.

Влизайки в лечебното заведение Мелания е с черна маска на лицето си. Децата, които я придружават, също са с такива. След това обаче, сядайки на стола до елхата, преди да разлисти произведението на Тод Цимерман, което да прочете, тя сваля предпазното средство, най-вероятно, за да се чува по-добре. На снимките и видеата се вижда, че охраната и малчуганите обаче не последват примера ѝ.

След прочита на първата дама децата са чули песен на Марая Кери, но дори и тя не е успяла „да размекне“ много потребители на социалните мрежи които коментират, че като жена на президента и човек, който е прекарал COVID-19, нейната постъпка със свалянето на маската е безотговорна.

За визитата си Мелания Тръмп бе избрала черна рокля, върху която носеше велурено манто в синьо-зелен цвят. Тя ги бе комбинирала с лачени обувки на висок ток.

Мелания и Доналд Тръмп се заразиха с коронавирус в началото на октомври. Тогава само американският президент влезе в болница, докато съпругата му и техният син са го изкарали по-леко и не се наложило да бъдат хоспитализирани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари