IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кожено палто и обувки с животински принт – Мелания Тръмп ги избра!

20 декември 2020 18 00

Първата дама заложи на Alexander McQueen

БГНЕС

На Мелания Тръмп ѝ остават още само няколко изяви като първа дама на САЩ. Скоро тя и съпругът ѝ ще напуснат Белия дом, за да се преместят във Флорида. Макар и да не се появяват толкова често в медиите както преди, тя определено държи до последно на безупречния си външен вид и го доказва с последната си визия.

Отивайки на предизборен митинг в щата Джорджия заедно с Доналд Тръмп, съпругата му смая всички, носейки страхотен модел кожено палто. То е в червено, с двуредно закопчаване, на марката Alexander McQueen. Според някои сайтове струва 6 200 долара.

Под разкроеното палто с ревер на г-жа Тръмп се вижда черна рокля с дължина до коляното, на фона на която червената кожа изпъква още повече.

Мелания определено обича тренчове и палта от този модел, които често носи като рокли. Този път тя обаче привлича вниманието на модните експерти и с дръзкия си избор на обувки.

Хваната за ръката на съпруга си, тя крачи усмихната с високи токчета със зебров принт на испанския дизайнер Маноло Бланик. Те са с яркочервена подметка.

Обувките с животински принт ще продължат да се носят и в началото на 2021 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари