IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо принцеса Юджини и съпругът ѝ набързо напуснаха Frogmore House?

18 декември 2020 12 30

Имението, в което живяха принц Хари и Меган Маркъл отново е празно

Снимка: БГНЕС

Бременната принцеса Юджини и съпругът ѝ Джак Бруксбанк напуснаха вилата на Меган Маркъл и принц Хари шест седмици след пристигането им. Според западните таблоиди двойката се е върнала в двореца Кенсингтън, където са живели няколко години след сватбата. Причините за това решение не са известни.

Тази новина изненада феновете на кралското семейство. Факт е, че едва през ноември помощниците на херцозите на Съсекс изцяло премахнаха покъщнината от Frogmore House и ги изпратиха в чужбина. Къщата беше напълно готова за настаняване на нови собственици. И това бе неочакван обрат.
Какво не е наред с имението?

Според западните таблоиди Елизабет II е могла да настоява за прибързаното напускане на принцеса Юджини и Джак Бруксбанк. За кралицата новината за заселването на Frogmore House била пълна изненада.

„По-възрастните кралски особи първоначално бяха смаяни, че Хари и Меган ще оставят Юджини и Джак да се движат в имението. Очевидно Елизабет е била информирана за това след вземането на решението. И тя не даде съгласие за тази сделка, „- предаде близък до кралското семейство.

Според The Sun Юджини и Джак, които очакват бебе в началото на 2021 г., все още могат да се върнат във Frogmore House след коледната почивка, но само след като са обсъдили всички подробности за преместването с кралицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари