IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С перфектен корем след раждането – Хилария Болдуин разкрива как

22 декември 2020 10 30

Тя е в отлична форма, за която тренира всеки ден

БГНЕС

Как би изглеждала в очите ви майка на четири щури деца и едно бебе в края на деня? Сигурно си я представяте недоспала, със сенки под очите, рошава коса и пижама, още недовършила сутрешното си кафе, събирайки дрехи из дома и въртейки се около печката... Е, сигурно това е ежедневието на много жени, но Хилария Болдуин не е от тях. Въпреки множеството домакинска работа и грижите за своите наследници, 36-годишната инструкторка по йога изглежда така, сякаш не е родила преди 3 месеца.

Споделяйки нова снимка по бельо, съпругата на Алек Болдуин показа колко бързо е успяла да влезе във форма и да върне старите си килограми.

„След баня...“, написа тя в Instagram, качвайки провокативен кадър. На него тя държи петото си дете – Едуардо, позирайки гордо пред камерата.

Хилария показва, че няма и следа от коремчето ѝ, което имаше малко след като даде живот на своя четвърти син. Пред последователките си тя изтъква, че през всичките бременности е ползвала специален крем за стрии с лавандула, на който дължи перфектното състояние на своята кожа.

Подготвяйки се за празниците, г-жа Болдуин споделя още, че не може да спре да мирише своето бебе и разкрива, че по-големият ѝ син Рафа го нарича „коледно чудо“.

Може да кажем, че стегнатото тяло на Хилария се дължи на дългогодишните ѝ тренировки. След като успя да роди поредния наследник на Алек Болдуин, инструкторката по йога и пилатес се върна отново към своите любими упражнения. В серия от видеа тя показва, че стига една майка да иска, може да тренира и с пеленаче вкъщи, стига да има удобна постелка, гирички и мотивация.

Многодетната майка често отговаря на въпроси на свои почитателки за това как да свалят килограми и да оформят тялото си след раждането.

Наскоро петото дете на семейство Болдуин навърши три месеца. По този повод щастливата майка сподели видео, в което момченцето ѝ се смее, забавлявано от по-големите си братя и сестра си. Тогава тя посочи, че едва ли би си мечтала за по-умилителна гледка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари