IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек и Хилария Болдуин разкриха името на петото си дете

14 септември 2020 14 50

Двамата станаха родители преди няколко дни

Снимка: БГНЕС

Запознайте се с Едуардо Пау Лукас Болдуин! 

Само ден след като обявиха раждането на четвъртия си син, Алек и Хилария Болдуин разкриха името му и няколко детайла около бебето в публикация в социалните мрежи. Щастливата майка сподели снимка на новороденото и написа, че часът на раждането е 19:46, а теглото е 3 кг и 400 г. Името му означава „пазител на мира и светлината“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

В деня на раждането Хилария обяви, че съвсем скоро ще обяви името на бебето си, а цялото семейство не може да сдържи щастливите си емоции. Алек сподели снимка от болницата, на която се вижда как малкият Едуардо спи в ръцете на майка си. „Номер 5 е тук... За мен, номер 6“, пише актьорът. 

Бебето се присъединява към по-големите си братя Ромео, Леонардо и Рафаел, както и към каката Кармен. Алек има още една дъщеря – Айлънд, която споделя с бившата си съпруга Ким Бейсингър. Хилария разкри, че е бременна през април 2020-а, след като претърпя два спонтанни аборта миналата година. Тогава тя се надяваше бебето да е момиче, за да може Кармен най-накрая да си има сестричка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

През ноември 2019 година инструкторката по йога разкри, че е загубила едно дете. Тогава тя беше бременна в четвъртия месец. Ужасната новина дойде само седем месеца след като Хилария абортира през април. Семейство Болдуин обаче не се отказа от мечтата си да имат пето дете и най-накрая желанието им се сбъдна. 

Засега не се знае дали това ще е последното им бебе, тъй като Хилария казва, че много иска да дари Кармен с по-малка сестра. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Много сте зле. Детето на Алек Болдуин с Ким Бесинджър е дъщеря.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар