IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В 8-ия месец Хилария Болдуин не спира да тренира

16 юли 2020 12 30

Инструкторката по йога пробва дихателни техники

БГНЕС

Тя е родила четири деца, а петото ѝ е на път. Тя изглежда страхотно и на стегнатото ѝ тяло могат да завидят много жени. Тя е Хилария Болдуин – йога инструкторката, която не спира да тренира, въпреки че вече навлиза в осмия месец от бременността. 

Красивата съпруга на Алек Болдуин сподели своя снимка в Instagram, на която се пъчи със своето коремче. 

„Избрах тази снимка, за да тормозя Алек, защото го подлудявам всеки път, когато си легна в леглото с много крем по корема“, пише тя. 

Част от последователките на Хилария отбелязаха, че се справя отлично с износването на бебето и има малко коремче, което най-вероятно се дължи на нейната физическа активност. Някои дори се обзаложиха, че тя очаква момче, а други я окуражиха да продължава да ползва крем, за да не получи стрии след раждането. 

През последните няколко седмици бъдещата майка споделя как се облича всеки ден и показва корема си в социалните мрежи. Тя събра погледите на почитателите си след като успя да се побере в дънков гащеризон, който сложи за своята разходка на плажа. 

След спонтанния аборт и разкритието, че очаква петото си дете, Хилария Болдуин често дава съвети на бременните какви упражнения да правят вкъщи. В серия от видеа тя показва нагледно как подобрява циркулацията на кръвта и какви йога пози изпълнява. 

„Движейки тялото си, аз се чувствам по-силна... Това ще ми помогне за раждането и възстановяването след това“, коментира тя. 

Съпругата на Алек Болдуин посочва, че не е нужно да имате кой знае каква екипировка и уреди, за да тренирате вкъщи. В свой клип тя разкрива как тренира – с тежести за бицепси и трицепси. 

Инструкторката по йога разкрива, че сега, очаквайки петото си дете, се чувства много по-подготвена и едва ли ще изпита страха, който е имала с дъщеря си Кармен, която ражда първо. По думите ѝ, с правилните упражнения и техники за дишане, както и разтягане, всяка жена ще даде на тялото си онова, което заслужава. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари