IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Почина бабата на Нина Добрев от България

21 декември 2020 15 00

Актрисата сподели трогателен кадър в социалните мрежи

Снимка: BGNES

Съвсем скоро стана ясно, че Нина Добрев гостува в България. Холивудската звезда с български произход посещава баба си в страната, но в социалните мрежи актрисата сподели, че тя е починала.

На страницата си вInstagram Нина публикува трогателен кадър, в който е сред последните ѝ моменти с баба ѝ в София.

„Една глава е на финала. Сърцето ме боли. Тази година, която беше тест за всички ни, стана още по-трудна. Все пак опитвам да съм благодарна. Късметлийка съм. Имам толкова прекрасни спомени, които се въртят като филм в главата ми. Ти ме научи на толкова много и ни обичаше толкова много за 87 години – светът имаше късмет, че беше част от него.

Ти беше светец, учител, защитник, обичаща майка и баба. Ти бе ангел. Имах шанса да се сбогувам с теб и съм наясно, че много хора са лишени от този лукс. Това обаче не ме успокоява.

Благодаря ти, че бе толкова дълго около нас. Знам, че не беше лесно накрая и ценя последните ни моменти заедно. Обичаме те и ще те носим в сърцата си завинаги. Липсваш ми, Бабо. Почивай в мир и изпрати прегръдки на дядо от мен, когато го видиш“, гласеше снимката в профила на Добрев.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари