IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес може и никога да не се омъжи за годеника си

23 декември 2020 10 50

Джей Ло призна, че с А-Род може да живеят без брак като Голди Хоун и Кърт Ръсел

БГНЕС

В ново интервю Дженифър Лопес призна, че с годеника ѝ Алекс Родригес наскоро са обсъждали, дали изобщо трябва да се женят. Джей Ло и А-Род (това е прякорът на ексбейзболната звезда) наскоро отложиха сватбата си и към днешна дата чувстват, че може би нямат нужда да скрепяват любовта си с брачно свидетелство.

Попзвездата каза пред водещия Анди Коен, че с Родригес умуват дали да не консервират изцяло сватбените си планове и подобно на холивудската двойка Голди Хоун и Кърт Ръсел да си живеят щастливо без брак.

Голди и Кърт са известни с това, че никога не са се женили, въпреки че са заедно от 1983 г. и имат един общ син, а освен това Ръсел е доведен баща на нейните деца Кейт и Оливър Хъдсън.

Лопес и Родригес са заедно от началото на 2017 г., а се сгодиха през март 2019 г.

Актрисата сподели: „На нашата възраст, както и двамата сме били женени и преди, ни е все едно дали ще се женим повече. Определено не бързаме в това отношение.“

Тя добави: „Беше наистина тъжно и разочароващо тази година, защото трябваше да се оженим в Италия през юни – бяхме планирали почти всичко. Но когато светът затвори през март заради пандемията, ние започнахме да си казваме, че може би сватбата ни никога няма да се случи. Отменихме я, хвърлихме на вятъра много пари...“

Лопес добави, че напоследък има нова гледна точка за съвместното съжителство и то е по примера на щастливата, но безбрачна връзка на Голди и Кърт.

Тя все пак добавя, че засега плановете за сватба са в застой, но че може в бъдеще събитието да се случи, след като пандемията приключи.

Преди годежа си с Дженифър А-Род е бил женен за Синтия Скъртис, от която има две дъщери. Лопес пък има три неуспешни брака зад гърба си, като от последния – с латино певеца Марк Антъни има две деца – близнаците Макс и Ейми. Междувременно всички деца на двойката се разбират чудесно и те редовно споделят мили кадри в Instagram от идиличния си живот заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари