IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес след поредната награда: Мама ме научи на всичко

11 декември 2020 17 40

Изпълнителката беше провъзгласена за „Икона“ от Billboard

Снимка: БГНЕС

Когато става въпрос за думата „икона“, няма по-подходящ човек за нея от Дженифър Лопес.

В четвъртък, 10 декември, изпълнителката получи поредната си награда с надпис „Икона“ по време на Women in Music, организирано от Billboard. Въпреки че звездното събитие не се състоя в същата зала като миналата година, то си беше специално за тазгодишните победители. Пандемията от коронавирус не им попречи да се зарадват на наградите си и да благодарят на най-важните хора в живота им.

С последната си награда Лопес влиза в престижна група, съставена от легенди като Арета Франклин, Шаная Туейн, Мери Джей Блейдж, Синди Лоупър и Аланис Морисет. Тя благодари на Billboard за оказаната чест и заяви, че музиката винаги е била нейната страст. „Когато бях малка музиката превръщаше всеки лош ден в празненство. Оттогава съм обсебена от нея“, добавя Джей Ло. Признава, че това е била нейната първа любов.

Звездата заяви, че преди майка ѝ я е качвала на кухненския шкаф и я учила как да танцува и особено как да движи задните си части. „Пеех всяка една песен, която беше в челните позиции на Billboard. Това бяха първите ми изпълнения. Това ме вдъхнови да правя това, което имам привилегията да правя в продължение на толкова много години“. Лопес благодари на всички в музикалната индустрия, които са ѝ помогнали да успее, включително и на бившия си съпруг Марк Антъни. Тя също така отдаде и заслуженото на Алекс Родригес и четирите им деца.

„Искам да благодаря на прекрасното си семейство, което пое по този път с мен, за обикалянето по света, за подкрепата, за позволението да бъда артистът, който съм. Алекс и нашите четири деца, благодаря ви много. Обичам ви. Всичко, което правя, го правя за вас“.

Разбира се, Джей Ло не забрави да изкаже благодарности и към феновете си. Тя заяви, че не би успяла да стигне дотук без тяхната вяра и подкрепа в трудните моменти. Въпреки трудностите на тази година изпълнителката продължава да бъде преуспяваща звезда. 51-годишната латиноамериканка спечели наградата “Икона на хората“ по време на People's Choice през ноември, пусна три сингъла и се подготвя да стартира козметичната си линия на 1 януари 2021 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари