IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни обувки: Дженифър Лопес само по ботуши

9 ноември 2020 16 30

„Да започнем празниците по-рано“, написа тя

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес винаги е служила като модно вдъхновение за дизайнери и обикновени хора. Тя успява да съчетае различни тоалети като никой друг и доказва на света, че годините никога не трябва да те спират да изглеждаш добре. Освен че е успешна певица, Джей Ло може да се похвали с хиляди рекламни кампании за големи модни марки, както и със своя колекция обувки.

Тя работи с DSW, които наскоро пуснаха новите си модели на пазара. Разбира се, те са част от колекцията на Лопес, а самата тя помогна за рекламирането им. Двукратната носителка на „Грами“ сподели будоарна снимка в неделя сутринта, популяризирайки своите обувки „Finola“ от черна лачена кожа, които струват 99,99 долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Това обаче не беше всичко. Във втория си пост, 51-годишната поп дива се е облегнала на скъп автомобил, докато носи кафяви ботуши „Jordie“, които са малко по-евтини от предишните. Те се предлагат за цена от 79,99 долара. Дженифър, която може да се похвали с над 250 млн. последователи в социалните мрежи, озаглави публикацията си: „Нека започнем празниците малко по-рано, защото го заслужаваме!“. 

Лопес първоначално стартира партньорството си с Designer Shoe Warehouse на 16 март, а цената на 74-те модела в колекцията ѝ варира между 34 и 149 долара. „От началото на моята кариера исках да правя всичко – музика, филми и мода“, казва тя в съобщение до медиите. Звездата допълва, че обувките ѝ представят три града, които са станали важна част от нея. Това са Ню Йорк, Лос Анджелис и Маями.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DSW Designer Shoe Warehouse (@dsw) on

„С тази колекция се надявам хората да могат да намерят и да представят множеството си страни, като същевременно останат верни на най-автентичното си аз. Ние, момичета, наистина можем всичко!“

Марката DSW поема голям удар, когато пандемията настъпва в САЩ. Само ден, след като е обявила партньорството си с Дженифър Лопес, тя трябва да затвори всичките си 500 магазина в страната и дори отменя събитие, на което изпълнителката е трябвало сама да представи колекцията си и да се срещне с фенове. Тогава цялата концепция се променя.

Със стартирането на работата от вкъщи, жените прибраха официалните си тоалети и обувки и заложиха на нещо по-удобно и подходящо за всеки ден. „До края на март разбрахме, че трябва да променим колекцията“, казва Бил Джорджан пред CNN. Оригиналната идея е била да се проектират обувки, подходящи за Ню Йорк, Маями и Лос Анджелис – градове, в които живеят знаменитости и по-богати американци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DSW Designer Shoe Warehouse (@dsw) on

Моделите са били предназначени да вдъхват сексапил и увереност на жените, които ги носят на работа или среща. Екипът обаче се връща пред черната дъска през април, за да преосмисли колекцията си за есен/пролет 2021 година и да включат в нея повече удобни и ежедневни обувки.

„Дженифър беше пряко включена в процеса. Нашият екип изпращаше рисунките на нея и екипа ѝ, за да добавят коментари и промени“, допълва Джордан. При създаването на първата колекция, всички са били на едно място, но коронавирусът променя и този начин на работа. Дизайнерската марка е работила с доставчици, за да си набави бързо различни материали като кожа за обувки или нещо по-небрежно за създаването на маратонки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DSW Designer Shoe Warehouse (@dsw) on

Джордан казва пред CNN, че новите дизайни са произведени за четири месеца, по-малко от половината време, което обикновено е нужно за направата им. Първата преработена колекция ще има обувки от 60 до 150 долара и включва маратонки, удобни модели с токче и ботуши с плоски подметки. Тя се появи в онлайн магазините в средата на септември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари