IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модна икона: Дженифър Лопес с огненочервена рокля

16 ноември 2020 15 00

Изпълнителката получи специална награда

Снимка: БГНЕС

Преди няколко часа в Америка бяха раздадени наградите „People's Choice“, като и те минаха под знака на пандемията. Въпреки това, събитието беше малко по-освободено, отколкото тези през предишните месеци. Докато концерти и наградни конкурси се провеждаха онлайн, то „People's Choice“ беше своеобразното завръщане на известните личности към червения килим.

И преди някой да побърза с критиките към организаторите, ще кажем, че всичко е било проведено при строги мерки за сигурност. Според списание People, всички присъстващи звезди е трябвало да бъдат тествани за коронавирус преди събитието, както и да седят на 2 метра един от друг. Интервютата се провеждаха на дистанция, а някои от журналистите и гостите дори носеха предпазни шлемове.

Пандемията обаче не попречи на една звезда да изглежда перфектно. Говорим за Дженифър Лопес, разбира се, която се появи на церемонията, за да получи специална награда. Тя получи статуетка за “Икона на хората“ за своите постижения в музиката, киното и танците. „Дженифър Лопес има несравнимо световно влияние в продължение на повече от 20 години и ни е дала някои от най-иконичните и незабравими изпълнения на всички времена“, казват от People's Choice Awards. Добавят, че Джей Ло е успяла да проправи път на артисти от целия свят, увеличавайки числото на латиноамериканците в музиката, киното, телевизията и модата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

За специалната вечер Лопес заложи на червена рокля от пролетната колекция на „Christian Siriano“, която комбинира със сандали на „Gianvito Rossi“ и червен клъч. Косата ѝ беше вързана на висока опашка, а гримът беше изключително деликатен. Бижутата на изпълнителката бяха сведени до минимум, като Джей Ло избра да носи огромния си годежен пръстен от Алекс Родригес, комбинирайки го с тънка гривна и висящи обеци.

Преди да изнесе благодарствената си реч, изпълнителката беше похвалена от Рене Зелуегър и Никол Кидман. Двете актриси бяха записали специални видеа от своите домове и заявиха, че се възхищават на работата на Лопес и историята, която е сътворила в музикалния бизнес. Звездата получи поздравления и от най-близките си хора, включително близнаците Макс и Еме.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Zangardi (@robzangardi)

В речта си Лопес заяви, че 2020 година напълно е променила мисленето ѝ. „Тази година ни показа какво всъщност има значение и това са хората. Да си помагаме един на друг, да се обичаме, да бъдем добри“, каза звездата от сцената. Тя благодари на семейството, на приятелите и на феновете, които са ѝ помогнали да бъде силна и да продължи по пътя към върха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари