IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес с престижна награда

2 октомври 2020 08 40

Тя ще ѝ бъде връчена по време на церемонията „People's Choice Awards“

Снимка: БГНЕС

Има ли жена в днешно време, която е по-иконична от Дженифър Лопес?

Суперзвездата, която може да пее, да танцува и да играе в киното, съвсем заслужено ще бъде носителка на следващата награда „Икона на обществото“. Новината беше официално съобщена от множество медии, а статуетката ще бъде връчена на предстоящите награди „Изборът на хората“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Джей Ло, която е носител на множество други награди, ще бъде почетена за своите невероятни представяния на сцената и екрана, включително и за незабравимото шоу, което направи с Шакира на полувремето на SuperBowl. Освен това, изпълнителката доказа, че може да бъде и невероятна актриса, правейки страхотна роля във филма „Hustlers“. Играта ѝ донесе множество номинации, включително и такава за „Златен глобус“. 

„Дженифър Лопес има несравнимо влияние върху хората от повече от две десетилетия и ни е дала толкова много иконични, незабравими представления през това време“, казва Джен Нийл в официално съобщение. Тя добавя, че Джей Ло е успяла да павира пътя в музикалната индустрия за толкова много млади артисти и е служила като вдъхновение за неопределен брой деца по света. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Наградата идва малко преди филмът ѝ „Marry Me“ да излезе на екран. Премиерната дата е 14 февруари 2021 година, а в лентата Лопес си партнира с Малума и Оуен Уилсън. И за да станат нещата още по-хубави, преди седмица изпълнителката и колумбийският красавец пуснаха две общи песни, с които успяха да разгорещят социалните мрежи. „Pa Ti“ и „Lonely“ бяха събрани в едно общо видео, което разказва една невероятна любовна история.

Дженифър Лопес стъпва на холивудската сцена през 90-те години като част от филма „In Living Color“. Оттогава тя много добре знае как да привлича окото на режисьори и продуценти и успява да получи първата си главна роля през 1997 година. Тогава е избрана да изиграе Селена Кинтания в биографичния филм за изпълнителката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

През годините Джей Ло успява да създаде още няколко филма, да направи хиляди хитови песни, да обиколи света и да сътвори история със зелената рокля на Versace. Тоалетът е избран за наградите „Грами“ през 2000 година и се превръща в причината за създаване на опцията „Google Images“. 

Лопес продава над 75 млн. копия по целия свят, включително 40 млн. албума, три от които се изкачват до номер 1 в класациите. Филмите ѝ печелят над 3 млрд. долара, а от 2016 до 2018 година изпълнителката прави 120 концерта. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Звездата обаче не е само отдадена на работата си. Тя се справя също толкова добре и в отглеждането на близнаците Еме и Макс, които споделя с бившия си съпруг Марк Антъни. Сега Джей Ло е напът да стане булка още веднъж, тъй като е сгодена за Алекс Родригес. Сватбата беше отменена заради пандемията от коронавирус и се очаква да се състои следващото лято. 

Дженифър Лопес ще получи наградата „Икона на обществото“ на 15 ноември. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари