IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джей: Събудих се и не можех да чувам или да вървя в права линия

31 декември 2020 11 00

Изпълнителката е била диагностицирана с болестта на Мениер

Снимка: БГНЕС

Празниците със сигурност не са били най-щастливото време от годината за Джеси Джей.

Изпълнителката наскоро разказа за опита си с болестта на Мениер. Това е заболяване на вътрешното ухо, което може да причини световъртеж и загуба на слуха. „Събудих се и се почувствах така, сякаш съм напълно глуха с дясното си ухо и не можех да вървя в права линия“, казва Джей по време на живо предаване в Instagram. Тя добави, че е наясно с това, че много хора страдат от подобна болест, както и че някои от тях са се свързали с нея, за да ѝ дадат съвет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Поради заболяването Джеси е трябвало да си вземе по-дълга почивка, в която да не упражнява пеене и да лежи в леглото. 32-годишната звезда признава в социалните мрежи, че само преди ден е успяла да пее за първи път без да усеща болки. За щастие, лекарите бързо са успели да разберат какво точно се случва с Джей и да я насочат към правилните лекарства. В момента тя се чувства много по-добре и е благодарна на целия екип, който се е грижил за нея.

Веднага след като признанието беше доловено от таблоидите, много издания заявиха, че Джеси Джей е постъпила в болница. Това накара изпълнителката да се появи отново в социалните мрежи и да разкаже истината на феновете си. „През последните дни гледам как медиите извадиха само три думи от целия разговор и чрез тях успяха да съставят статии, които не са истина. Не съм изненадана, но знам, че трябва да кажа истината“, споделя тя.

Добавя, че досега не е знаела за болестта на Мениер и се надява с признанието си да привлече вниманието на повече учени към това заболяване. „Благодарна съм на всеки, който отдели от времето си, за да ме провери как съм, да ме посъветва и да ми предложи своята подкрепа. Благодаря ви. Вие знаете кои сте“. На 25 декември Джеси сподели с феновете си как върви възстановяването и разкри, че гледа сериала The Queen's Gambit с пръст в ухото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

„Гледах първия епизод четири пъти, защото не можех да се фокусирам. Имам чувството, че някой е влязъл в ухото ми и е пуснал сешоар“, казва изпълнителката. Тя допълни, че тази година празниците са доста по-различни от преди, но веднъж на хилядолетие е добре да се случи нещо лошо, за да могат хората да оценяват малките неща в живота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари