IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джей предпочита готвенето и чистенето пред секса

3 февруари 2020 14 50

Сексът с Чанинг Тейтъм идва едва на четвърто място в списъка ѝ с любими активности

Снимка: БГНЕС

Наскоро Джеси Джей се събра с гаджето си Чанинг Тейтъм след изненадваща раздяла в края на 2019. И изглежда поводът за това не е невероятната химия помежду им. В интервю за „The Times of London“ певицата призна, че любимите ѝ активности са готвенето и чистенето, а сексът с половинката ѝ заема едва 4-то място.

„Започвам деня със списък какво трябва да направя. С асистентката ми минаваме през всички стаи и преглеждаме какво трябва да се купи. Чистенето за мен е езикът на любовта. Готвенето, организирането, пеенето и сексът са любимите ми неща за правене“, коментира певицата пред медията.

„Ако не бях певица, щях да съм организатор“, добави още тя.

Макар че е суперзвезда, Джеси не е фен на нощните партита и купони.

„Не обичам късните сесии, свършвам работа в 18ч. и се прибирам у дома. Вечерите релаксирам с гореща баня и медитация. Пускам си музика, паля свещи, слагам си маска за лице и секси бельо и просто съм себе си“, призна Джей.

31-годишната звезда и 39-годишният актьор дебютираха отново като двойка преди седмица на събитието MusiCares Person Of The Year и изглеждаха много щастливи заедно. Те се разделиха спонтанно в края на миналата година с обяснението че натоварените им графици подлагат връзката им на голямо напрежение.

Близък до звездите призна, че те наистина се обичат и не могат да бъдат разделени и събирането им е повече от истинско и логично.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари