IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново заедно: Чанинг Тейтъм до Джеси Джей

15 януари 2020 10 30

Двамата били забелязани да пазаруват в Лос Анджелис

Снимка: БГНЕС

Точно като стана ясно, че Джиджи Хадид се е събрала със Зейн Малик, ето че още една звездна двойка реши да се събере отново. Този път става въпрос за актьора Чанинг Тейтъм и певицата Джеси Джей.

Двамата били забелязани заедно на шопинг в Лос Анджелис. Според източник двамата прекарали заедно поне 30 минути в детския щанд на мебелен магазин. Джеси и Чанинг явно са търсили подарък за дъщерята на актьора Евърли, която той отглежда заедно с бившата си съпруга Джена Дюан.

„Те се стараеха да не привличат внимание. Никаква проява на чувства между двамата не бе показана, но затова пък бяха в чудесно настроение и постоянно споделяха мнение за различни вещи“, разказва още очевидецът пред изданието E! News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K. Just a random girl. (@theohsorandom) on

Дали двамата са си дали втори шанс, тепърва ще се разбере. Дотук се знае, че след раздялата с Чанинг, Джена е много щастлива с новия мъж в живота ѝ – актьорът Стив Кази, от когото чака и дете.

През ноември миналата година стана ясно, че Тейтъм и Джеси Джей са се разделили. Дотогава по нищо не личеше, че между двамата има проблем. Дори се говореше за предстояща сватба. Все още не се знае дали двойката е решила да си даде нов шанс. Това, което бе сигурно е, че те си обещаха да си останат добри приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари