IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата съпруга на Чанинг Тейтъм не знаела за Джеси Джей

16 ноември 2019 10 00

Джена Дюан научила новината от интернет

Снимка: Instagram

Раздялата между Чанинг Тейтъм и Джена Дюан дойде като шок за техните фенове. Двамата бяха като пример за истинска любов, след като се запознават по време на снимките на филма „Step Up“ през 2006-а и са заедно цели 12 години.

През април 2018-а обаче двойката обяви, че се разделя след девет години брак, от който се роди и дъщеря им Евърли, която в момента е на 6 години. В молбата за развод, Тейтъм и Дюан казват, че неразрешими различия са причина за раздялата.

Оттогава и двамата са продължили напред, като дори Дюан чака дете от приятеля си Стив Кази. Чанинг, от своя страна, се среща с изпълнителката Джеси Джей, с която се хвана само няколко месеца след официалното съобщение за развод.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K. Just a random girl. (@theohsorandom) on

И докато бившите съпрузи заявяват пред света, че всичко между тях е добре и те си остават приятели, явно не си казват абсолютно всичко. В новата си книга „Gracefully You: How to Live Your Best Life Every Day“, Дюан твърди, че е разбрала за връзката на Тейтъм от интернет.

„Бях в самолета, сама, когато научих за новата му връзка. Чувствах се предадена. Научавах неща за бившия ми чрез интернет“, пише актрисата. Тя допълва, че ѝ е било много трудно да разбира неща за личния си живот в едно и също време като всички останали. 

Въпреки това обаче, Дюан успява да преглътне ситуацията и дори се обяви в защита на Джеси Джей. Много от феновете на Тейтъм започнаха да твърдят, че изпълнителката си прилича ужасно много с бившата му съпруга. На това Джей отговори в Инстаграм и написа, че е „по-добре обществото да подкрепя жените, а не да ги насъсква една срещу друга“.

Една от първите знаменитости, които подкрепиха Джеси, беше именно Джена. Тя написа „Амин, Джеси! Жените подкрепят жените на всяка цена. Няма нужда от негативност“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴊᴇssɪᴇ_ᴄʜᴀɴɴɪɴɢ (@jessie_mary9) on

Книгата на Джена Дюан се очаква да излезе на пазара на 22 октомври, а в нея се говори още за това как тя е превъзмогнала раздялата, за решението ѝ да се среща отново с мъже и с какво Стив Кази я е впечатлил. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари