IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм се раздели с Джеси Джей, пак е сам

20 декември 2019 08 40

Затова пък бившата му съпруга Джена Дюан се радва на щастливата си връзка със Стив Кази

Снимка: Reuters

Не му върви в любовта на Чанинг Тейтъм. Актьорът се е разделил с приятелката си – певицата Джеси Джей, съобщава US Weekly. Според изданието това е станало още преди месец, но чак сега информацията излиза наяве.

В същото време бившата му съпруга Джена Дюан се радва на щастлива връзка с актьора Стив Кази. Двамата се ожениха и вече очакват и първото си общо дете. Джена има и дъщеричка Евърли от брака си с Тейтъм и именно актьорът бе недоволен от начина, по който ще гледа дъщеря си. Според него, той имал много малко време за това.

Преди време в книгата си „Gracefully You: How to Live Your Best Life Every Day“, Дюан пише, че е разбрала за връзката на Тейтъм с Джеси Джей от интернет. „Бях в самолета, сама, когато научих за новата му връзка. Чувствах се предадена. Научавах неща за бившия ми чрез интернет“, пише актрисата. Тя допълва, че ѝ е било много трудно да разбира неща за личния си живот в едно и също време като всички останали.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Говореше се, че връзката на Тейтъм С Джеси е много силна, но явно до сватба така и няма да се стигне. Според източник, близък до звездите, Чанинг и Джеси са запазили добрия тон на отношенията си и продължават да са приятели.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари