IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета Лозанова и Ники Михайлов се гушкат на Малдивите

31 декември 2020 14 50

Влюбените са избрали екзотична дестинация за зимната си ваканция

БГНЕС

Плеймейтката Николета Лозанова и любимият ѝ - вратарят на ФК „Левски“ Николай Михайлов са избрали 5-звездния хотел „Six Senses Laamu“ за своята зимна ваканция на Малдивите. Уединеният комплекс се намира на атола Лааму, разположен на остров Олхувели.

Миналата година по това време брюнетката и любимият ѝ също посрещнаха новата, тогава 2020 година, от екзотичната точка, като тогава те бяха във Виетнам. Този път известната българска двойка се отправи към друга гореща дестинация, където очевидно Николета и Ники ще посрещнат 2021 година.

Вчера Михайлов и Лозанова публикуваха в профилите си в Instagram различни кадри от тропическия рай, в който се намират. Николета сподели черно-бял кадър от красив плаж с фин бял пясък, на фона на Индийския океан. На снимката Ники е метнал на гръб красавицата, а тя е написала: „Отвлечена в рая“.

Той пък е пуснал снимка как двамата с половинката му се гушкат на същия плаж и е написал: „Три неща имат значение – здравето ти, мисията ти и любимите ти хора. Това е!“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари