IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев и Шон Уайт мислят за общо бъдеще

4 януари 2021 09 00

Двамата са по-влюбени от всякога и говорят за семейство

Снимка: БГНЕС

Всичко е чудесно във връзката между Нина Добрев и Шон Уайт.

Двойката, която започна да се среща през март месец и вече прекара първата си Коледа заедно, е по-влюбена от всякога и няма търпение за още общи празници. Според източник, Нина и Шон се чувстват много добре, обичат се и са много сладки заедно. Докато преди няколко месеца двамата не публикуваха никакви общи снимки, сега феновете могат да надникнат в личния им живот.

Преди няколко дни сноубордистът сподели снимки от Коледа, на които се вижда, че Нина е прекарала празника със семейството на приятеля си. Двамата бяха облечени в еднакви червени пижами и носеха коледни шапки. Някои от феновете сметнаха, че такава сериозна стъпка е прибързана, но източникът твърди, че Шон и Нина вече сериозно обмислят общото си бъдеще.

„Те открито говорят за живота си заедно. Много са щастливи и нещата вървят доста добре за тях“, казва близък до двойката. На 27 ноември Уайт сподели и снимка на двамата, на която се вижда, че прекарват Деня на благодарността с племенниците му и други членове на семейството. На една от снимките Нина отпива от чаша с вино, докато приятелят ѝ широко се усмихва до нея. „Благодарен съм, че съм заобиколен от толкова много любов“, написа олимпийският медалист.

Нина и Шон се запознават на парти в Лас Вегас по случай Нова година. Двамата са били там с приятели, но веднага се забелязали и започнали да си говорят. За връзка между тях се заговори през март, когато бяха забелязани да карат колело в Малибу.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари