IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кати Прайс бременна за шести път?

6 януари 2021 11 00

Похвали се, че пие фолиева киселина

Снимка: BGNES

Кати Прайс намекна, че е бременна за шести път, като издаде, че вече пие фолиева киселина. 42-годишният бивш модел неотдавна призна, че прави опити да зачене от партньора си Карл Уудс (31).

През уикенда хубавицата качи в профила си в Instagram шише с фолиева киселина като написа: „Да, настъпи точното време, готви се, Карл Уудс, обичам те“.

Фолиевата киселина обикновено се изписва на бременни жени или на такива, които се опитват да заченат.

Кати вече има пет деца от предишни връзки – Харви (18), Джуниър (15), Принцес (13), Джет (7) и Бъни (6). Тя разкри публично връзката си с Карл през юли и оттогава двамата са неразделни.

В края на миналия месец Прайс разкри пред The Sun, че иска бебе от Уудс и е сигурна, че той е точният мъж за нея. Звездата добави и че се надява да е бременна, но ще разбере със сигурност в края на декември.

Кати сподели още, че се надява през 2021 година да има пръстен на ръката и още едно дете. И макар че Карл още не ѝ е предложил, той също се вижда като съпруг на риалити звездата и вече има визия как ще изглежда тяхната сватба.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари