IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално: Ема Стоун очаква първото си дете

6 януари 2021 08 30

Актрисата вече не крие щастливата новина

Снимка: БГНЕС

2021 година започва много добре за Ема Стоун. Актрисата потвърди, че е бременна с първото си дете.

Източник заяви пред E!News, че Ема е бременна и се наслаждава на съпружеския живот. На снимки, публикувани от Daily Mail се вижда, че звездата вече не крие наедряващото си коремче и се разхожда с дрехи, които добре го очертават. Тя беше забелязана на разходка в Лос Анджелис, облечена с черен тоалет, предпазна маска и шапка.

Това ще е първо дете за Ема Стоун и съпругът ѝ Дейв Маккари. Двойката все още не е коментирала щастливата новина, което не е изненадващо. Влюбените предпочитат да държат личния си живот далеч от светлината на прожекторите, като все още не са потвърдили и новината, че са женени. През септември списание People извести, че актрисата и сценаристът са разменили обети, но детайлите за сватбената церемония остават тайна.

Знае се само, че всичко се е случило година след годежа. През декември 2019-а двойката сподели снимка, на която Ема показва красивия си пръстен. Това обаче беше единственото, което се разкри пред феновете. Оттогава двамата се завърнаха към пазенето на личния си живот и не публикуват общи снимки.

Преди няколко години Стоун заяви, че остаряването е променило мнението ѝ за сватба и деца. „Като тийнейджър никога не смятах, че ще се омъжа или че ще имам деца. С напредването на годините обаче започнах да мечтая за тези неща“, казва актрисата пред Elle. Очевидно мечтите се сбъдват и Ема постепенно увеличава семейството си.

Честито на бъдещите родители!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари