IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс и Оливия Уайлд – новата звездна двойка

7 януари 2021 10 40

Двамата присъстваха заедно на сватба

Снимка: БГНЕС

Едва навлязохме в 2021 година и вече имаме интересна звездна двойка.

Хари Стайлс и Оливия Уайлд потвърдиха слуховете, че са заедно, след като пристигнаха на сватба под ръка. Церемонията беше между мениджъра на изпълнителя – Джеф Азоф и приятелката му Глийн Кристиансен. Стайлс се появи със своя плюс един и се оказа, че това е Оливия Уайлд, с която работят съвместно по нов филм. Актрисата е режисьор, а бившият член на One Direction играе една от главните роли.

Уайлд се появи на специалното събитие с дълга флорална рокля, розова лента за глава, а половинката ѝ заложи на класически черен костюм с бяла риза. Двойката носеше еднакви черни предпазни маски, преди Стайлс да се преоблече в бяла роба, за да се снима с младоженците. Според източник, Оливия и Хари са били изцяло погълнати един от друг по време на сватбата в Калифорния. Те са останали в един и същи хотел, след което заедно са се насочили към Лос Анджелис.

Според друг близък до двойката, Уайлд и Стайлс излизат от няколко седмици и всичките им приятели знаят за връзката. „Те си прекараха чудесно и изглеждаха много щастливи“, казва източник от сватбата. Слуховете за нещо повече от професионални взаимоотношения започнаха, когато Хари подписа договор да играе във филма Don't Worry Darling, който Оливия режисира и продуцира.

В скорошно интервю за Vogue, актрисата и дизайнерът на филма Ариана Филипс споделят как са се почувствали, когато изпълнителят е станал част от екипа. „Двете направихме лек танц на победата, когато чухме, че всичко е готово, защото знаем, че той има много добро око за мода и стил“, казва Оливия. Тя добавя, че е доволна от факта, че Хари е ентусиазиран за всяка част от процеса на заснемане, защото много малко актьори горят в работата си.

Когато Стайлс реши да носи рокля за корицата си на Vogue, Уайлд беше една от първите, които защитиха избора му. „За мен, той е модерен и се надявам, че неговата увереност ще се предаде и на следващото поколение“, споделя тя пред списанието. През ноември актрисата се раздели със съпруга си Джейсън Съдейкис, с когото бяха женени 7 години и имат две деца заедно. Въпреки края на брака им, двамата остават приятели и наскоро бяха забелязани да се прегръщат на раздяла.

Засега нито Хари Стайлс, нито Оливия Уайлд са потвърдили връзката си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари