IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс – с рокля на Gucci и историческа корица на Vogue

16 ноември 2020 14 30

Изпълнителят е първият мъж, който самостоятелно застава на първата страница на списанието

Снимка: Getty

Името Хари Стайлс често е свързвано само и единствено с групата „One Direction“. Не е тайна, че изпълнителят доби световна слава заедно с още четири момчета, които бяха събрани от шоуто X-Factor. Освен Стайлс, формацията се състоеше от Найл Хоран, Лиъм Пейн, Зейн Малик и Луи Томлинсън. Албумите им веднага се превърнаха в хит, като всичките им пет се изкачиха до първо място в световни музикални класации.

Превърнали се в тийн идоли, момчетата често бяха преследвани от фенове, а четирите им световни турнета се разпродадоха почти мигновено. Концертите под името „Where We Are“ станаха най-печелившите през 2014 година, събирайки около 290 млн. долара. Зад гърба си петимата имат 200 награди, включително седем „Brit“, четири „MTV Video Music“, шест „Billboard“, 28 „Teen Choice“ и други.

През 2013 година всеки от Хари, Найл, Зейн, Луи и Лиъм е спечелил около 75 млн. долара, което ги превръща във вторите най-богати знаменитости за годината. През 2016-а обаче групата се разпада, за да може всеки член да започне своя солова кариера.

Без съмнение, Хари Стайлс успя най-добре да се справи със самостоятелното приключение. През 2017 година той пуска първия си албум, който се превръща в платинен в Америка. Прави актьорския си дебют същата година във филма „Dunkirk“ на Кристофър Нолан. Освен с изпълненията си на сцена и на екрана, Хари често влиза в медиите с тоалетите си. Той залага на нестандартен стил, който доста често кара хората да се чудят за сексуалната ориентация на изпълнителя.

Сега, Стайлс прави смел скок в модата, като едновременно с това пише и история. Звездата се превърна в първият мъж, който самостоятелно застава на корицата на Vogue. Изборът му на дрехи обаче може би няма да се хареса на всички, но ние спокойно можем да кажем, че тоалетът доста му отива.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

За корицата Хари е заложил на бяла рокля от „Gucci“, комбинирана с черно сако от същата марка. Роклята – „пенливо“, дантелено творение, е специално изработена за Стайлс. Изпълнителят е преминал на шестдневно пречистване със специални сокове и е ходил на пилатес. Пред списанието Стайлс споделя, че медитацията е нещото, което му е помогнало да премине през трудните времена на 2020 година.

„Медитацията ти носи стабилност, която ти помага да се погрижиш за психичното си здраве“

Хари е пескетариан от три години, след като членове на сегашната му банда му разкриват красотата на вегетарианството. Той смята, че режимът доста добре действа на тялото и помага дори на мозъка. Наскоро звездата се премести в Лос Анджелис, където живее с двама свои приятели. След пандемията обаче смята да заживее в Токио, защото обича тишината и спокойствието на града.

Пред Vogue Стайлс споделя, че се вдъхновява от Принс, Дейвид Боуи, Елвис Пресли, Фреди Меркюри и Елтън Джон. Освен че черпи музикални идеи от тях, той следва и техния моден стил, като гледа да разбива стереотипите и нормите, разделящи мъжете и жените. „Дрехите са направени, за да се забавляваме и да експериментираме с тях“, казва Хари. Според него, това е костюм, който ти придава супер сила и трябва да избереш нещо, което ти харесва, независимо в коя секция го намериш.

„Когато пазарувам, често гледам към женските дрехи и смятам, че са невероятни. Когато премахнем бариерите мъже-жени, ще имаме много повече възможност за забавление“

Във фотосесията за модната библия участва и сестрата на Хари – Джема Стайлс. Двамата са снимани върху пейка в полето, като изпълнителят е облечен в палто от „Martine Rose“, пуловер от „Margaret Howell“ и панталони от „Marni“. Сестра му пък избра рокля от „Chopova Lowena“ и обувки от „Church“.

Игнорирайки нормите, Хари се превърна в модна икона на своето поколение. Той споделя, че обществените нагласи понякога са грешни и неправилно спират хората да бъдат такива, каквито са. Нестандартният му стил се вижда и във фотосесията за Vogue, където на една от снимките изпълнителят е облечен само по дълго палто на „JW Anderson“.

Вижте още кадри от историческата фотосесия на Хари Стайлс за Vogue:

***

***

***

 
 
 
 
 
 
 
Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари