IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе впечатлява от цели три корици на Vogue

2 ноември 2020 10 30

Изпълнителката говори за семейството, кариерата и какво крие в дома си

Снимка: Getty

Феновете на Бионсе имат за какво да се радват този месец. Освен че идват коледните и новогодишните празници, почитателите на изпълнителката ще имат възможността да видят своя идол на цели три корици на британския Vogue. Разбира се, тоалетите на Бионсе са напълно подходящи за фотосесиите.

На една от кориците изпълнителката носи черно прозрачно боди на Mugler, на другата е облечена в жълто яке, тренировъчен екип и дизайнерска шапка от колекцията ѝ „Adidas x We are Ivy Park“, а на третата корица Бионсе е заложила на черно-червено яке на Alexander McQueen, панталони от Altsuko Kudo и обувки на Christian Louboutin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

В интервюто си с главния редактор на британския Vogue – Едуард Енифул, звездата говори за семейството, кариерата и как движението „Black Lives Matter“ е променило перспективите ѝ за живота. „Изцяло се промених тази година. Трудно е да останеш същия, когато около теб се случва пандемия и попадаш в подобна социална обстановка, каквато наблюдаваме в Америка“, казва Бионсе. 

Тя добавя, че вече иска да забави темпото и да обърне повече внимание на семейството. „Влязох в музикалната индустрия на 15 години, израснах пред очите на света и постоянно работех върху нови проекти“. Само през последните пет години изпълнителката пусна на пазара албума си „Lemonade“, направи световно турне, роди близнаци, пя на фестивала Coachella и създаде филма „Homecoming“. Сега Бионсе смята, че е време да се фокусира върху личното си щастие. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

Звездата, която споделя дъщеря Блу Айви и близнаците Руми и Сир със съпруга си Джей Зи, също зачекна темата за това как се опитва да помогне за гласността на африканските и афроамериканските гласове. Тя добавя, че майчинството е нейното най-голямо вдъхновение и иска да създаде по-добро бъдеще за децата си. 

Вкъщи семейството си има традиция, наречена „Модни петъци“. В края на всяка седмица всички се обличат в най-хубавите си дрехи и започват да се снимат. Според Бионсе, този ритуал е с цел лично забавление и затова снимките никога не присъстват в социалните мрежи. Именно тази традиция е послужила като вдъхновение за новата спортна колекция с гиганта Адидас. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

„С умисъл са използвани ярки цветове, които да ни накарат да се усмихнем. Заложих на неоновожълто и коралово, смесено с бебешкосиньо и земни цветове, за да се почувстваме по-спокойни“, казва тя. Това, което може би ще изненада най-много феновете на звездата, е, че тя не е само певица.

У дома звездата отглежда два кошера, в които живеят около 80 хиляди пчели. „Правим по стотици буркани с мед всяка година“. Отглеждането на пчели е започнало, защото Блу Айви и Руми имат много алергии, а медът им помага. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Фотосесията на Бионсе за Vogue е направена от Кенеди Картър. 21-годишното момче е най-младият фотограф, който е снимал корица на списанието в цялата му 104-годишна история. По-долу може да видите още снимки от прекрасната фотосесия. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

***

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари