IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пандемия: Как се промени връзката между Кейт Мидълтън и кралицата?

10 януари 2021 13 30

Оказва се, че съпругата на принц Уилям е станала още по-близка с баба му

Снимка: БГНЕС

Пандемията от коронавирус беше основното събитие през изминалата 2020 година. Започвайки в началото в Китай, тя постепенно успя да обхване целия свят и да ни затвори в домовете ни в продължение на няколко месеца. Наложени бяха множество правила, затворени бяха хиляди бизнеси, а социалната изолация беше задължителна. Хоумофисът се превърна в нещо нормално, а почивките бяха отменени.

Все повече хора се сблъскваха с болестта, което доказа, че тя не подбира нито по финансово положение, нито по пол, нито по раса. Холивудски актьори, членове на кралски фамилии и обикновени граждани се заразиха, карайки ни да повярваме, че всъщност ситуацията е много сериозна. 2021 година започна с надеждата ваксините да помогнат в тази борба, позволявайки ни да се завърнем към нормалния си начин на живот.

По време на пандемията много от нас разбраха, че семейството и приятелите са най-важното и започнаха да оценяват всеки един миг с тях. Връзките станаха по-стабилни и доверието между най-близките се затвърди. Подобно нещо се случи и в кралския двор на Великобритания, където Кейт Мидълтън и кралица Елизабет II още повече са се сближили.

Според Us Weekly, кралицата разчита много на херцогинята на Кеймбридж в тези трудни времена и се надява тя да поддържа нещата в правилния ред. В момента Елизабет се е изолирала в замъка Уиндзор, като за първи път от 33 години не пътува до Сандрингам за празниците. „Това са трудни времена за всички, включително за кралското семейство, и присъствието на Кейт влияе добре на кралицата“, казва източник от двореца. Той добавя, че Елизабет е спокойна, тъй като има пълно доверие на Кейт и Уилям, че ще се справят със задачите в нейно отсъствие.

Херцозите на Кеймбридж пък прекарват изолацията с трите си деца в Анмър Хол в Норфолк. Очакваше се те да се завърнат в началото на януари в Лондон, но Великобритания попадна под трети локдаун, което провали плановете им. Училището на принц Джордж и принцеса Шарлот пък остава затворено.

Източникът от двореца казва пред Us Weekly, че Кейт получава ежедневни съвети от кралицата. „Нейно Величество вижда херцозите на Кеймбридж като бъдещето на монархията и вярва на преценката им“. Добавя, че Мидълтън се съветва с Елизабет II относно публични речи, както и за позволени и непозволени неща в кралския протокол. „Кралицата много се радва да споделя своето мнение. Тя е доволна, че е човекът, към когото Кейт се обръща“.

В момента кралското семейство се надява ситуацията във Великобритания да се подобри с времето, тъй като през 2021 година членовете му имат много поводи за празнуване и семейни събирания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари