IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции зима 2020: Кейт Мидълтън и широкият ѝ панталон

29 декември 2020 10 50

Тя ще ви накара да оставите тесните дънки

БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям бяха доста активни по време на пандемията. Макар и изолирани вкъщи, те контактуваха с благотворителни организации и бяха участници в доста инициативи. Двамата продължиха да изпълняват задълженията си, много от тях онлайн, като често се включваха във видеоразговори. Тогава не можехме да видим херцогинята на Кеймбридж в пълния ѝ блясък, но определено роклите във флорални мотиви и нейните бижута се открояваха на камерата. Сега, няколко месеца по-късно, тя отново бе на обиколка из страната, за да се срещне отблизо с британците, борещи се с коронавируса на първа линия.

След като Кейт ни показа как да носим монохромно облекло, тя смени няколко стилни зимни палта, пътувайки с влак из страната. За една от спирките, съпругата на принц Уилям носеше модел в син цвят, комбиниран с официален панталон тип чарлстон в сходен нюанс. С него и стилистите ѝ ни разкриват друга тенденция за зимата – по-широките панталони.

Изключително семплият панталон на Мидълтън с ръб по средата ще ви накара да забравите за тесните дънки и клинове поне за малко и да си купите същия, за да го сложите за важно събитие или среща в офиса. Той може да се комбинира с различни видове официални ризи, с тънка памучна блузка или нежен кашмирен пуловер.

Сега е моментът да отбележим, че кройката чарлстон ще е актуална и при дънките, но тя задължава да носите по-високи обувки. В случая, изборът на херцогинята на токчета може би не е най-удачен, защото на снимките от обиколката се вижда, че панталонът леко се е намокрил от допира му със земята.

Повечето панталони с по-широки крачоли, които предлагат някои марки в момента, са по-изчистени, с традиционния ръб, но има и такива без. Също така, много звезди показаха как носят светъл деним от този модел.

Безспорно тесните дънки и клинове са по-удобни за носене и се комбинират лесно с високи ботуши и кубинки, но един такъв широк панталон като този на Кейт Мидълтън може да направи малко по-елегантен външния ви вид и да бъде идеално допълнение към любимото ви карирано сако.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари