IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм Пейн вижда сина си само след негативен PCR тест

14 януари 2021 10 40

Певецът има дете от британската звезда Черил Коул

БГНЕС

Лиъм Пейн сподели, че се изследва за коронавирус всеки път, преди да посети сина си Беър. Британският певец има 3-годишно дете от връзката си с Черил Туиди (бивша съпруга на футболиста Ашли Коул, тв водеща и експевица от групата Girls Aloud).

27-годишният хубавец от разпадналата се група One Direction признава, че рядко посещава детето си в настоящите времена на пандемия, въпреки че живее на една улица с Черил и Беър.

Лиъм сподели пред Instagram Live и продуцента Бен Уинстън: „Днес посетих Беър, което беше супер, тъй като не го бях виждал от няколко седмици. Трудно е с COVID, тъй като трябва да се уверя, че съм с отрицателен тест, преди да отида и да го видя.“

Грижовният татко Пейн добави: „Беър и майка му живеят на моята улица и въпреки това ни е сложно да се виждаме.“

Малко преди Коледа стана ясно, че Лиъм се е преместил от лондонския си апартамент и е наел имение със седем спални, на стойност 5 милиона британски лири в Бъкингамшир, за да може да бъде по-близо до бившата си половинка и детето им. Той споделя сегашното имение с годеницата си – моделът Мая Хенри.

Счита се, че Лиъм и Черил са запазили добрите си отношения след раздялата си.
Миналото лято (2020) Лиъм се сгоди за дългокраката брюнетка Мая, след 2-годишна връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари